Avaloniet Druzy Chalcedoon nr. 19

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
€ 50,00 (inclusief 21% btw)
Specificatie Omschrijving
Extra info: Je ontvangt de steen van de foto.
Afmetingen 9.5 x 9 x 4 cm
Gewicht 277 gram

Prachtige Avaloniet met Apofyliet!

Avaloniet is meestal Druzy zilveren, grijsblauwe, tot lila Chalcedoon.

Chalcedoon is een agaatsoort en wordt veel gevonden in holtes en breuken van stenen. Het is een bindende steen, omdat hij voorkomt als bindende laag in de agaat. Hij omsluit andere stenen en zo is zijn werking eigenlijk ook. Helend en verbindend.
Chalcedoon is een goede steen voor mensen die snel geraakt en prikkelbaar zijn. Hij geeft letterlijk en figuurlijk de ruimte om weggedrukte emoties te verwerken. Heelt innerlijke wonden veroorzaakt door bijvoorbeeld jeugdtrauma's, gevoelens van niet geaccepteerd zijn of gekwets zijn.
Chalcedoon is dé steen voor communicatie. Hij helpt je om goed uit je woorden te komen, rustig te spreken en helder te formuleren. Maar de steen kan je ook leren beter te luisteren naar wat anderen proberen te zeggen. Hij geeft je plezier om te communiceren met niet alleen mensen, maar ook met dieren, engelen, planten en wie je maar wil. De steen bij je dragen helpt je ook bij het leren van moeilijke talen.
Het is ook een goede vriendschapssteen omdat hij helpt naar elkaar te luisteren, elkaar te laten uitpraten, maar helpt ook tegen verlatingsangst.
Hij versterkt de band met het goede en de goede eigenschappen van jou.
Chalcedoon helpt je jezelf te uiten in creativiteit zoals schilderen, dansen en muziek maken.
Hij helpt bij nek,- en schouderklachten. De steen is een goede hulp bij RSI klachten veroorzaakt door langdurig werken aan een beeldscherm.
Chalcedoon werkt bloeddruk,- en stressverlagend. Hij werkt troostend bij depressie.
Hij beschermt tegen beroerten, tegen vergiftigingen, beschermt tegen hypnose.
Troost en maakt rustig bij overspanning.

Tips voor gebruik:


-Leg een mooie steen neer in een ruimte waar veel creatief gewerkt wordt.
-Blauwe chalcedoon is een lieve en fijne steen voor kinderen die goed bij de geestelijke ontwikkeling past. Ook voor angstige kinderen is dit een hele goede steen. Blauwe chalcedoon wordt ook wel 'moedersteen' genoemd.

In de kern:

  • Steen van de communicatie
  • Helend
  • Verbindend
  • Moedersteen
  • Stressverlagend
  • Tegen examen,- en podiumvrees
  • Bevordert creativiteit
  • Troost en geeft rust

 

Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons!

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss