Mosagaat

De werking van Mosagaat.

 Mosagaat is een chalcedoonsoort met insluitsels van dendriet (mangaanoxydaties). Het lijkt hierdoor soms net alsof er echte mosjes in de steen zitten.

Mosagaat brengt je weer in verbinding met de natuur. Hij werkt aardend en helpt je om terug te komen bij jezelf. Zijn zachte energie werkt stabiliserend op lichaam, geest en ziel. Mosagaat is dan ook een hele fijne steen om bij je te dragen na een periode van ziekte of emotionele spanningen. Hij helpt je weer terug te komen bij je kern en geeft rust en het gevoel weer op de juiste plek te zijn. Mosagaat laat angsten en stress verdwijnen en helpt je te ontspannen.
De mosagaat werkt goed bij zwaarmoedigheid tijdens de zwangerschap en heeft een positieve werking op de ontwikkeling van de foetus.
Fysiek helpt mosagaat tegen oorsuizen, griep en verkoudheid, darmkrampen, hyperventilatie en andere stressgerelateerde klachten. Hij werkt versterkend op het immuunsysteem, de hart,- en bloedvaten en is goed voor de longen.
 

In de kern:

  • verbinding met de aarde en de natuur
  • brengt ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk
  • fijn tijdens de zwangerschap voor moeder en baby

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss