Quantum Quattro

De werking van Quantum Quattro.

 Quantum quattro uit DR Congo. Hij bestaat uit shattuckiet, chrysocolla, malachiet, cupriet en dioptaas.
Quantum quattro is een krachtige genezende steen. Zowel fysiek als geestelijk brengt de steen met zijn zachte, reinigende en versterkende werking je weer in balans.
Quantum qauttro heeft een helende werking op de aura. Hij verwijdert negatieve energie en beschermt je tegen negatieve invloeden. Quantum quattro is ook een hele geschikte steen om blokkades en oude pijn en verdriet uit vorige levens op te lossen en te verwerken.
Hij geeft rust en brengt weer in balans.
Quantum quattro kan uitstekend gebruikt worden om verslavingen te overwinnen.
Quantum quattro is een relatiesteen. Hij trekt nieuwe relaties aan, bevordert een gezonde liefdesrelatie, versterkt en brengt evenwicht in bestaande relaties en helpt om liefdesverdriet te verwerken.
Fysiek werkt quantum quattro ontgiftigend en pijnstillend. Hij heeft een positieve werking op het hart, de schildklier, de longen, de spijsvertering, de lever, de milt en de nieren. Hij helpt tegen een te hoge bloeddruk, premenstruele klachten, artritis, artrose en fibromyalgie.

In de kern:

  • Zeer krachtige genezer zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak
  • Relatiesteen

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss