Zonnesteen

De werking van Zonnesteen.

 Zonnesteen is een veldspaat en bevat schitterende insluitsels van hematiet en goethiet die prachtig warm, gouden licht reflecteren.

Zonnesteen is dé steen tegen depressie. Hij verwarmt, geeft energie en staat voor lichtheid en helderheid. Hij verbetert je stemming en laat de zon weer schijnen voor je. Hij maakt optimistisch, stimuleert een goed humeur, levensvreugde en geeft je een positieve kijk op en weer zin in het leven.
Een zonnesteen geeft meer zelfwaardezelfvertrouwen en stimuleert een positief zelfbeeld. Hij laat zien dat je goed bent zoals je bent. Als je een negatief zelfbeeld hebt laat de zonnesteen je je goede kanten zien, die nog veel belangrijker zijn.
Hij helpt ook zeer goed tegen een winterdepressie. Houd dan een zonnesteen een paar minuten vast om weer nieuwe energie te krijgen en laat sombere gevoelens als sneeuw voor de zon verdwijnen.
Hij stimuleert artistieke vaardigheden en expressie.
Fysiek stimuleert de zonnesteen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Hij reguleert het autonome zenuwstelsel en harmoniseert en versterkt de werking van alle organen.
Zonnesteen heeft ook een versterkende werking op het hart, de vaten en de bloedsomloop. Je kunt de steen goed gebruiken bij het herstellen van hartkwalen. Ook bij een te hoge bloeddruk, embolie of aderverkalking werkt hij goed.
Hij verbetert het uithoudingsvermogen en helpt bij slaapstoornissen. Hij reguleert het dag-nachtritme en verlicht bij uitputting door slaapgebrek. De zonnesteen helpt je te luisteren naar je lichaam.
Hij helpt bij maag- en darmklachten en helpt tegen koude handen en voeten door het verbeteren van de bloedsomloop en zijn verwarmende uitwerking.
Ook chronische keelpijnacute bronchitis en astma verminderen door de warmte van de zonnesteen.

Tips voor gebruik:

-Leg om droefheid en depressie te verlichten een zonnesteen op de zonnevlechtchakra.
-Kom je veel met depressieve of neerslachtige mensen in aanraking, draag dan een zonnesteen om 'heel' te blijven en een zonnetje in huis te zijn voor de ander.
-Wees zuinig op de steen, want het is een kwestbare steen die snel kan barsten.

In de kern:

  • Warmte
  • Zelfwaarde
  • Levensvreugde
  • Uithoudingsvermogen
  • Tegen depressie

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss