Apofyliet

De werking van Apofyliet

Apofyliet is een mineraal wat te vinden is in holtes in vulkanisch gesteente, ertsaderen en pegmatiet. Je vindt het vaak samen met kwarts, calciet, prehniet en zeoliet. Onze kristallen komen uit India. De lichtgroene variant heet fluorapofyliet en is zeldzamer dan de kleurloze variant.

Apofyliet is een spirituele steen. Hij ontwikkelt je kracht van subtiele perceptie. Staar bijvoorbeeld in een apofyliet om verder te kunnen gaan dan het normale besef van tijd en ruimte. Hij vergroot het bewustzijn voor de subtiele niveaus en geeft rustige gedachten.
Hij helpt onzekerheid en andere lastige emoties te verdrijven. Een groene apofyliet op de hartchakra helpt beklemmende emoties vrij te maken en een gevoel van hopeloosheid op te lossen. Hij werkt bevrijdend en brengt in balans.
De steen heeft een kalmerend effect en geeft een gevoel van innerlijke rust en tevredenheid. Hij vermindert gevoelens als angst, stress, onzekerheid en zorgen en heft blokkades op zoals ongezonde gedrag,- en denkpatronen.
Het is een sterk reinigende steen voor lichaam en geest en stimuleert helder nadenken. Leg apofyliet op het heiligbeenchakra voor een reinigend effect.
Leg hem op het voorhoofd of naast de oren voor een betere subtiele perceptie.
Apofyliet brengt inspiratie, spirituele inzichten en kennis.
Fysiek heeft apofyliet een positieve werking op het ademhalingsstelsel en helpt tegen astma en werkt verlichtend bij allergieën. Ook heeft hij een positieve werking op de slijmvliezen, de huid en de zenuwen.

Tips voor gebruik:

-Wees voorzichtig met apofyliet. Het is een lichte, zachte steen die erg gevoelig voor warmte is.

In de kern:

  • Transcendentie
  • Bevrijdend
  • Helderheid
  • Innerlijke rust
  • Inspiratie

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss