Borniet

De werking van Borniet.

 Borniet is een variant van chalcopyriet en wordt ook wel pauwenerts genoemd. Het is een kopererts in een geoxideerde vorm. Onverweerde kristallen zijn bronskleurig, maar door oxidatie wordt het licht op de ongelijke vlakken gereflecteerd in prachtige kleuren.

Borniet versterkt de creativiteit en innovatie. Hij helpt je om op nieuwe ideeën te komen.
Als het leven te saai of voorspelbaar lijkt, draag dan een borniet bij je om je creativiteit nieuw leven in te blazen en je perceptie te verscherpen. Leg de borniet op de zonnevlechtchakra om intenser van het leven te genieten.
Hij geeft kracht, energie en maakt je vrolijk, positief en optimistisch.
Borniet maakt je flexibel en laat je het onbekende waarderen en geeft je vertrouwen dat je bent op de plek waar je moet zijn.
Hij lost blokkades in de aura op, brengt de chakra's in balans en laat de energie weer stromen. Hij stimuleert ontgiftiging en zorgt ervoor dat je giftige stoffen sneller uit je systeem kunt afvoeren.
Borniet beschermt tegen energieschommelingen en werkt ballancerend op het stofwisselingsniveau.
Hij werkt ontstekingsremmendkoortsverlagend, en stimuleert de bloedsdoorstroming. Hij verlaagt het calciumgehalte in het lichaam en vermindert de kalkafzetting wat zo een positief effect heeft op artritis en artrose.

Tips voor gebruik:

-Borniet kan niet goed tegen water.

In de kern:

  • Stimulerend
  • Reinigend
  • Creativiteit
  • Maakt vrolijk

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss