Candy Aura kwarts. Nieuw in de wereld van Kristallen.

Blog Aura Kwarts 1 sept 2018

Aura Kwartsen zijn relatief nieuw in de wereld van kristallen en bij veel mensen rijst de vraag op of deze kristallen door hun behandeling wel net zo goed werken als onbehandelde kristallen. In deze blog vind je het antwoord op die vraag en lees je alles over deze nieuwe soorten Aura Kwartsen.
 
Ja! Ze werken! 

En zelfs nog beter dan onbehandelde kristallen! Dat had je misschien niet verwacht hè? We zullen je uitleggen hoe dit komt.
Gewoonlijk zouden wij niet kiezen voor kristallen die door de mens beïnvloed zijn, maar de Aura Kwarts is iets heel speciaals! Bij Aura Kwartsen komen de vibraties van kwarts en metaal. Samen creeëren ze een vibrerende frequentie die je in de natuur niet tegen komt en deze frequentie is bijzonder prachtig! Het is een hoge vibrerende, stimulerende frequentie!

Aura Kwartsen zijn bergkristallen behandeld met atomen van edelmetalen. Bergkristal bezit de kracht om alle energie om zich heen te vergroten en te versterken. Hij versterkt de werking van andere kristallen, maar ook van andere metalen. De edelmetalen hebben een beschermende en reinigende werking en verdrijven negatieve energie in combinatie met bergkristal. Je zult merken dat alle negatieve energie simpelweg verdwijnt wanneer je werkt met Aura Kwarts en ze zorgen voor een heerlijke, positieve sfeer.
 

Hoe wordt Aura Kwarts gemaakt?

De kristal wordt in een vacuümkamer geplaatst. De lucht wordt weggetrokken en er wordt een klein wolkje met microns (kleine deeltjes) van puur edelmetaal, of soms een mix van verschillende edelmetalen, in de kamer geblazen. De temperatuur in de kamer is zo'n 870 graden en de kwarts blijft ongeveer 12 tot 18 uur in de kamer liggen. De geatomiseerde moleculen hechten zich aan het oppervlak van de kwarts door een elektrostatisch proces waardoor het prachtige kleurenspel ontstaat waarvan we Aura kwarts kennen. Het exacte recept is geheim en er zijn slechts enkele makers in de wereld die het kennen. Het is een bijzonder kostbaar proces en er worden niet heel veel Aura kwartsen gemaakt, waardoor de Aura kwarts een zeer gewild kristal is voor de verzamelaar!

Hoewel het proces van het maken van deze kristallen niet zo in moeder aarde gebeurt, zijn de Aura kwartsen wel gemaakt met uitsluitend natuurlijke componenten en zonder door de mens gemaakte synthetische toevoegingen zoals plastic of verf. Hierdoor functioneerd de kwarts als natuurlijke versterker van de edelmetalen waarmee hij gecombineerd is.

Een voorbeeld: Aqua Aura Kwarts is Kwarts met een laagje 24k Goud. Dit dunne laagje met atomen van Goud zou normaal gesproken te weinig helende kracht bezitten om te gebruiken. Maar nu verhoogt en versterkt de Kwarts de energie van het Goud waardoor het nu succesvol gebruikt kan worden voor edelsteentherapie.


Soorten Aura Kwarts:

Angel Aura: gemaakt met Platinum en Zilver.
Aqua Aura: gemaakt met 24k Goud
Tanzien Aura: gemaakt met Indium en 24k Goud
Rainbow Aura: gemaakt met Titanium en/of Nobium
Golden Aura: gemaakt met Platinum en 24k Goud

Nieuwste soorten Aura Kwarts:

Cotton Candy Aura: gemaakt met Platinum
Lavender Aura: gemaakt met Magnesium en Platinum
Ruby Aura: gemaakt met Platinum, Zilver en 24k Goud
Apple Aura: Nikkel en 24k Goud

 

De werking van Angel Aura Kwarts:

Angel aura kwarts is bergkristal met een laagje van o.a. platina en zilver waardoor er mooie regenboogkleuren ontstaan en er iets toegevoegd wordt aan de werking van de kristallen. De angel aura stenen hebben dus naast de werking van bergkristallen een reeks extra specialtiteiten. Het resultaat is een kristal wat sereniteit en vrede uitstraalt en zijn naam dan ook dankt aan zijn engelachtige uitstraling. De steen helpt je om een krachtige verbinding te maken met het Engelenrijk en geeft je spirituele inzichten en kennis. Je kunt deze steen goed gebruiken bij het onderzoeken van vorige levens of om inzicht te krijgen in je spirituele doel. Het is een krachtige reiniger van lichaam en geest en verlost je van negativiteit. De steen straalt rust en vrede uit en verminderd stress en verlost je van spanningen.


De werking van Aqua Aura Kwarts:

Aqua aura kwarts is bergkristal behandeld met goud. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten. Het is een sterke geneeskrachtige en beschermende steen.
Hij reinigt de aura maar heelt ook de gaten in het energieveld. Deze kunnen ontstaan zijn door traumatiserende ervaringen of na verslavingen of ernstige psychische aandoeningen.
Aqua aura kwarts beschermt je tegen negatieve energieën, invloeden of mogelijk zelfs spirituele of psychische aanvallen. Hij versterkt je innerlijke kracht.
Aqua aura activeert het keelchakra en helpt je zo bij communiceren, uiten van gevoelens en zelfexpressie. Ook helpt hij tegen keelontsteking en alvleesklier ziekten, tegen woede of angstaanvallen en geeft bij meditatie een diepe, intense rust.


De werking van Tanzien Aura Kwarts:

Tanzien aura kwarts (ook wel tanzine aura kwarts genoemd) is bergkristal behandeld met goud, indium en nobium waardoor er mooie blauwe kleuren ontstaan en er iets toegevoegd wordt aan de werking van de kristallen. De Tanzien aura stenen hebben dus naast de werking van bergkristallen een reeks extra specialtiteiten.
Tanzien aura kwarts kan je geest en hart wakker maken en je brein laten leiden door de ingevingen van je hart. Hij activeert de keelchakra voor heldere, eerlijke en open communicatie. Naast de keelchakra activeert tanzien ook het derde oog en de kruinchakra. Hij bevordert en combineert alle aspecten van communicatie en intuïtie waardoor je helder je visioenen kunt overbrengen en hij je helpt spreken vanuit je hogere geest. Tanzien aura kwarts bevordert een open geest en helpt je open te staan voor spirituele ontmoetingen en ervaringen.
Tanzien aura kwarts helpt bij huidproblemen, problemen met stand van de ruggenwervels, bij koorts, griep en is goed voor de ogen.


De werking van Rainbow Aura Kwarts:

Rainbow Aura kwarts is bergkristal behandeld met Titanium en Nobium. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten.

Rainbow Aura kwarts hoort bij de eerste chakra (basis chakra) het zesde chakra (derde oog chakra) en de zevende chakra (kruin chakra). Hij helpt je om connectie te maken met het Goddelijke, geeft je spirituele inzichten en helpt je om een diepe spirituele verbinding met de natuur te maken. Rainbow Aura kwarts bevordert het vermogen om aura's te zien en te lezen. Hij laat je helder dromen en helpt je om je dromen beter te onthouden. Rainbow Aura kwarts laat je op een positieve manier naar jezelf kijken.


De werking van Golden Aura Kwarts:

Golden aura kwarts (ook wel sunshine aura kwarts genoemd) is bergkristal behandeld met goud waardoor hij zijn goudgele glans krijgt en naast de werkingen van bergkristal nog extra werkingen heeft.
Golden aura kwarts helpt je jezelf te zijn en van jezelf te houden zoals je bent. Hij geeft je wilskrachtzelfvertrouwen en maakt je optimistisch. Hij helpt je om goed voor jezelf te zorgen en om niet over je grenzen te gaan. Dit zorgt dat je zelfdestructief gedrag tegen gaat en maakt de relaties met mensen om je heen evenwichtiger en in balans. Golden aura kwarts versterkt je empatisch vermogen en helpt je liefdevol en met medeleven naar anderen te kijken. Golden aura kwarts helpt je om je te laten leiden door je hart. Hij hoort bij de zonnevlechtchakra en heeft een positieve werking op het hart, de longen, de maag, de lever, de milt, de galblaas, de spijsvertering en je stofwisseling en het zenuwstelsel.


De werking van Cotton Candy Aura Kwarts:

Cotton Candy Aura kwarts is bergkristal behandeld met Platinum. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten.

Cotton Candy Aura kwarts hoort bij het vierde chakra (hart chakra) en heeft een vriendelijkezachte en liefdevolle vibratie. Hij helpt bij de genezing van een emotioneel trauma opgelopen door emotionele, mentale, fysieke of spirituele mishandeling. Hij helpt je om te vergeven om het een plek te geven en verder te kunnen gaan. Cotton candy Aura kwarts helpt ook om op een tactvolle manier met een ander te communiceren in een moeilijke situatie.


De werking van Lavender Aura Kwarts:

Lavender Aura kwarts is bergkristal behandeld met Magnesium en Platinum. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten.

Lavender Aura kwarts hoort bij het derde oog chakra en de kruin chakra. Hij geeft een gelukkig gevoel, brengt vreugde en laat je je spiritueel compleet voelen. Lavender Aura kwarts brengt je in een diepe meditatie en helpt je als je contact wil leggen met natuurwezens. Hij laat je je weer even als een kind voelen, verwonderd, blij en licht!


De werking van Ruby Aura Kwarts:

Ruby Aura kwarts is bergkristal behandeld met Goud, Zilver en Platinum. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten.

Ruby Aura kwarts hoort bij de basis chakra en maakt vitaal, stimuleert het ontgiften en werkt motiverend. Hij verwarmt je als je de koude rillingen hebt bijvoorbeeld door griep. Ruby Aura kwarts helpt om de Kundalini energie beter te laten doorstromen en brengt balans in de circulatie door het lichaam.


De werking van Apple Aura Kwarts:

Apple Aura kwarts is bergkristal behandeld met Nikkel en Goud. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten.

Apple Aura kwarts hoort bij de zonnevlecht chakra en het hartchakra en kun je gebruiken om het energielichaam te zuiveren. Hij brengt alle chakra's weer in één lijn en brengt balans. Apple Aura kwarts stimuleert je om de nodige veranderingen aan te gaan en om slechte patronen en gewoontes te doorbreken. Hij geeft je moed en laat je de schoonheid inzien en genieten van alle 'kleine' dingen in het dagelijks leven.
Fysiek heeft Apple Aura kwarts een positieve werking op de spijsvertering en helpt hij maagklachten te verlichten.

 

Je nieuwe Aura Kwarts uitkiezen:

Nu je alles over deze oogverblindend mooie Aura Kwartsen hebt geleerd wil je vast ook zo'n spectaculaire en zeer krachtige heler aan je edelstenencollectie toevoegen! Koop nu jouw nieuwe beauty hier. Maar pas op! Je kunt zomaar een echte Aura Kwarts verzamelaar worden! ;-) 

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapiën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

 

 

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss