Orthoceras

De Orthoceras was een inktvissoort die ruim 300 miljoen jaar geleden leefden!

De betekenis en werking van de Orthoceras:


De orthoceras staat voor het leven in het hier en nu en trouw zijn aan jezelf. Hij beschermt je tegen negativiteit en bevrijdt je van karmische aanhechtingen.
Diep binnenin het orthoceras fossiel schuilt de kracht en energie van de Aarde en het Hart en maakt hij de energiebanen weer open en vrij om nieuwe vibrerende energie te laten doorstromen. Hij helpt in het reorganiseren van je energieveld en herstelt zo de harmonie tussen lichaam, geest en ziel.
Hij helpt je om fysiek in balans te blijven en gezond te blijven doordat hij je beter naar jezelf en je lichaam helpt te leren luisteren.
De orthoceras maakt moedigzelfverzekerd en geeft je kracht om uitdagingen in het leven aan te gaan.
Orthoceras zijn een goede hulp bij het helen van traumatische ervaringen. Deze sterke fossielen herstellen de gaten in de aura en activeert de kundalini levensenergie spiraal. Geweldige steen om te gebruiken bij Reiki en edelstenentherapie, omdat hij je in contact brengt met de oeroude pure en helende Lichtenergie. 
Fysiek helpt de orthoceras de DNA-structuur te herstellen, helpt hij bij buikpijnhoofdpijnhuidklachten en ondersteunt hij de werking van alle organen en zenuwen. Orthoceras helpt je om te kalmeren bij angst en stress.
 

In de kern:

  • Puur
  • Liefde
  • Eénheid
  • Verbinding met het Universum

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss