Zee-egel

De werking van de zee-egel.

De zee-egel brengt je op één lijn met de kracht van de oceaan. Ze bieden stabiliteithouvast en focus in een tijd waarin je persoonlijke veranderingen doormaakt. Versteende zee-egels dragen diep vanbinnen een sterke verbinding met de eb en vloed van energie dankzij hun ervaringen in het water van de zee. Deze fossielen zijn miljoenen jaren oud en hebben alle oude tijden meegemaakt. Zij dragen hierdoor allemaal lagen van de energie en wijsheid van de natuur met zich mee. De zee-egel brengt balans en harmonie. Hij helpt bij het verwijderen van blokkades in de energiebanen en schenkt helderheid.

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss