Cavansiet

De betekenis en werking van Cavansiet:

De naam Cavansiet is een herleiding naar de drie elementen waaruit hij bestaat, namelijk calcium, vanadium en silica.

Cavansiet versterkt je intuïtie. Hij helpt om je te focussen op de vlakken in je leven waarop je verbeteringen zou kunnen aanbrengen en stimuleert je om daadwerkelijk stappen te ondernemen zodat er positieve veranderingen kunnen gaan plaatsvinden.
Cavansiet is een goede hulp bij het verwerken van traumatische ervaringen uit eerdere levens.
Cavansiet bevordert zelfreflectie, geeft inspiratie en brengt nieuwe inzichten en ideeën. Hij helpt je om van blokkerende negatieve gedachten af te komen.
Cavansiet helpt je om negatieve patronen te doorbreken, verwijdert negatieve energie en maakt optimistisch.
Cavansiet helpt je je volle potentieel te bereiken. Hij helpt je je eigen gaven te ontdekken, te erkennen te gebruiken en er dankbaar voor te zijn. Hij helpt je om weer vol enthousiasmeenergie en hoop de toekomst tegemoet te gaan!
Cavansiet hoort bij de keelchakra en helpt je om vanuit je innerlijke waarheid te spreken.
Fysiek heeft cavansiet een positieve werking op het hormoonstelsel, vooral op de hypofyse en de pijnappelklier. Hij zorgt voor het vrijkomen van endorfines en bevordert genezing op cellulair niveau. Cavansiet is een goede hulp bij klachten ontstaan door stress, zoals migraine en spanningshoofdpijn.

Tips voor gebruik:

-Cavansiet is een geweldige steen om te gebruiken bij het mediteren, astraal reizen en bij het onderzoeken van vorige levens. Hij biedt begeleiding en bescherming.
-Cavansiet is een goede hulp voor therapeuten, want naast zijn geneeskrachtbeschermt hij ook de genezer of therapeut tijdens de sessie.
-Plaats cavansiet op het derde oogchakra en de keelchakra voor stimulatie van de intuïtie en de communicatie. Hij brengt de energieën van de vijfde en zesde chakra samen. Dit zorgt voor bijzonder heldere inzichten.
-Cavansiet is ook een prachtig gereedschap om te gebruiken bij Gaia genezing. Het genezen van Moeder Aarde. Plaats de steen op een plek waar er bijvoorbeeld verontreiniging en vervuiling heeft plaats gevonden om te helpen bij het reinigen van de omgeving, de stenen, planten, de bomen en het water. Cavansiet bevordert bewustwording en begrip voor de cyclus van het leven.

In de kern:

  • Intuïtie
  • Inzicht
  • Communicatie
  • Optimisme
  • Inspiratie
  • Bescherming

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss