K2 Azuriet in Graniet

De betekenis en werking van K2 Jaspis.

De unieke K2 steen wordt gevonden op de besneeuwde K2 berg in Pakistan, de op één na hoogste berg van de wereld! De ruige condities op de berg maken het zeer moeilijk om deze bijzondere steen te zoeken en daarom is de K2 Jaspis een zeldzame steen.
Deze relatief nieuwe steen heeft met zijn wonderlijke uiterlijk (bijna bovenaards met zijn blauwe bolletjes op de zilverwitte ondergrond) al voor heel wat aandacht gezorgd op de mineralenshows wereldwijd.

K2 Jaspis bevat de zeldzame combinatie van Azuriet (de blauwe bolletjes) met witte graniet. Dit geeft de steen een prachtige combinatie van aardende energie met het hogere bewustzijn. Een ideale steen om in meditie ver naar de spirituele wereld af te reizen, terwijl je lichaam stevig geaardt blijft. Leg de K2 steen op het derde oogchakra voor het slapen gaan. Adem diep in en ervaar zijn helende energie. Hij zal je beschermen tegen nachtmerries en kan je verbluffende, spirituele dromen schenken!
K2 jaspis heeft een sterke, vibrerende en helende energie. Hij schenkt een rustige geest en is dé steen om je te helpen naar spirituele verlichting. Als je op zoek bent naar spirituele waarheid is de k2 jaspis een goede keuze, want hij zal je helpen om een zeer diepe meditatie te bereiken. De K2 jaspis is dan ook uitermate geschikt om gaten in de aura te helen die ontstaan zijn door traumatische ervaringen opgedaan in vorige levens.
Deze speciale steen is zeer goed te programmeren met jouw wens voor de toekomst. Zoek een rustige plek op (zonder tv en mobiele telefoon!) en neem een comfortabele houding aan. Neem de steen in je handen en denk aan een positieve wens. De steen kan je zelfvertrouwen geven en je de juiste richting op helpen om een gezegende toekomst tegemoet te gaan en je helpen om je dromen waar te maken. Volgens de zen-traditie helpt het om naar de steen te staren, terwijl je aan het aspect in je leven denkt waarin je een positieve verandering wil brengen. Voel de ontspanning en hoe de weg naar jouw droom steeds duidelijker zichtbaar zal worden. Hij zal je intuïtie versterken.

In de kern:

  • Spirituele Verlichting
  • Aarden
  • Meditatie
  • Intuïtie
  • Wijsheid


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss