Mookaiet

De betekenis en werking van Mookaiet.


Jaspis is een aardende en beschermende steen.
Hij maakt je strijdlustig, geeft je daadkracht en helpt je om ergens voor de volle 100% voor te gaan. Hij helpt je om je doelen waar te maken. Hij bevordert snel en organisatorisch denken en stimuleert de fantasie.
Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief. Hij vermindert de angst voor conflicten.
Hij maakt je oprecht, eerlijkhulpvaardig en brengt balans in lichaam, geest en ziel.
In meditatie is het een goede steen voor astraal reizen.
Jaspis is een goede beschermer tegen negatieve energie en stralingen zoals die van gsm's en beeldschermen. Hij helpt ook om de medicijnresten of afvalstoffen na een langdurig ziek zijn uit het lichaam af te voeren.
De steen heeft een positieve werking op de bloedsomloopspijsvertering, de darmen en de geslachtsorganen.
Jaspis is ook een goede steen tegen zwangerschapsbraken.
 

Mookaiet helpt met zijn krachtige aardekleuren om je zowel lichamelijk als spiritueel te aarden en om volledig in balans te komen. Deze avontuurlijke steen is zeer geschikt om mee te nemen tijdens het reizen. Een stabiele en betrouwbare steen, die je de juiste richting zal wijzen. Hij laat je inzien dat jij de stuurman bent en je eigen keuzes kan en mag maken. Mookaiet schenkt moed en wilskracht. Deze steen wordt ook wel een 'espresso voor de ziel' genoemd. Hij geeft energie, werkt motiverend en stimuleert je om de controle te nemen en je levensdoelen te behalen.
"Pluk de dag!" is het motto van de speelse Mookaiet. Hij verscherpt de intuïtie en laat je innerlijke stem spreken. Intuïtief weet je de weg naar het licht, vooral als je je laat leiden door liefde.
Mookaiet heeft een verjongendevibrerende energie. Hij laat je inzien dat je zo oud bent als je je voelt en dat het nooit te laat is om nieuwe dromen en doelen te stellen. 
Fysiek werkt Mookaiet vitaliserendbloedzuiverend en versterkt hij het immuunsysteem.


Tips voor gebruik:

-Neem de avontuurlijke Mookaiet mee in je tas, je broekzak of als hanger wanneer je op reis gaat.
-Mediteer met Mookaiet om je te aarden en je psychisch en lichamelijk opnieuw te centreren en in balans te komen. Tijdens het mediteren zal deze steen je een diepe connectie laten maken met de Aarde.
-Wanneer je het even niet meer weet, draag dan een mookaiet bij je om weer richting te vinden en vol nieuwe energie en moed verder te gaan.

In de kern:

  • Aarden
  • Balans
  • Intuïtie
  • Energie
  • AvontuurDisclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss