Kalkooliet

De betekenis en werking van Kalkoöliet.


Jaspis is een aardende en beschermende steen.
Hij maakt je strijdlustig, geeft je daadkracht en helpt je om ergens voor de volle 100% voor te gaan. Hij helpt je om je doelen waar te maken. Hij bevordert snel en organisatorisch denken en stimuleert de fantasie.
Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief. Hij vermindert de angst voor conflicten.
Hij maakt je oprecht, eerlijkhulpvaardig en brengt balans in lichaam, geest en ziel.
In meditatie is het een goede steen voor astraal reizen.
Jaspis is een goede beschermer tegen negatieve energie en stralingen zoals die van gsm's en beeldschermen. Hij helpt ook om de medicijnresten of afvalstoffen na een langdurig ziek zijn uit het lichaam af te voeren.
De steen heeft een positieve werking op de bloedsomloopspijsvertering, de darmen en de geslachtsorganen.
Jaspis is ook een goede steen tegen zwangerschapsbraken.


Kalkoöliet is een zachte steen die je op een rustige wijze helpt bij het loslaten van de dingen die je remmen. Op jouw eigen tempo.
Hij helpt tegen piekeren en negatieve gedachten. Met deze steen zal ook het (in)slapen makkelijker gaan. 
Fysiek is kalkoöliet een reinigende steen. Hij vermindert hoofdpijnklachten en werkt koortsverlagend. Kalkoöliet helpt bij het ontgiften en bevordert de werking van de darmen.


Tips voor gebruik:

-Leg een Kalkoöliet onder je hoofdkussen tegen malende gedachten. Zo kun je rustiger in slaap vallen.
-Draag kalkoöliet voor langere tijd bij je om gebruik te maken van zijn reinigende werking. Kalkoöliet heeft een zuiverende werking op lichaam, geest en ziel.


In de kern:

  • Loslaten
  • Rust
  • Reinigend

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss