Blog Super Bloed-Wolfmaan

 

Zet je edelstenen en kristallen klaar, plaats een glazen karaf met water in de vensterbank en creëer een zo comfortabel mogelijk plekje voor jezelf! Bereid je maar voor op een spectaculaire vroege ochtend op 21 januari 2019!!

De Super-Bloed-Wolfmaan komt eraan!!!

De wat..? Jáháá onze Grootmoeder Maan zal ons trakteren op een zeldzame show! Laten we allemaal duimen en hopen op een mooie heldere lucht, zodat we met z'n allen kunnen gaan genieten van dit bijzondere fenomeen.

Een bloedmaan ontstaat als de maan precies in de schaduw van de aarde staat. Dan krijg je dus een totale maansverduistering. Het zonlicht gaat langs de aarde en de dampkring buigt het dan af naar de maan. Licht uit het rode spectrum buigt het beste af. Dit rode licht valt op de maan en krijgt hierdoor een donkere, rode gloed. Dit mysterieuze verschijnsel heeft voor heel wat onrust in vroegere tijden gezorgd! Dat kun je je wel voorstellen!

De eerste volle maan van het jaar heet de Wolfmaan. Deze naam komt van de Indianen die in hartje winter vaak het gehuil van de hongerige wolven steeds dichter bij het dorp hoorden komen.

En last but not least: Dit wordt een Super-Bloed-Wolfmaan! Super, omdat de maan op zijn allerdichtst bij de aarde zal staan en hierdoor 20% groter zal lijken en 30% feller!
 

Vergeet niet om gebruik te maken van deze maanmagie om al je favoriete stenen en kristallen op te laden! Je kunt ze in de vensterbank plaatsen, maar zet ze nog liever buiten op een mooi plekje waar ze kunnen maanbaden. Een glazen karaf met water die je een nacht in het licht van de volle maan laat staan, geeft je maanwater. Neem een goede intentie in gedachten wanneer je de kan met water plaatst. De volgende dag kun je een glaasje van dit opgeladen maanwater drinken. Visualiseer jezelf tijdens het drinken in het zuivere licht van de volle maan. Dit is heel heilzaam water. Niet alleen voor jou, maar ook voor je huisdieren en planten!

Mis het niet, want het belooft prachtig te worden! En houd je camera in de aanslag om de meest bijzondere plaatjes te maken! Stuur je ons er ook één?

Hieronder zie je een handige tabel met de tijden van de eclips. Geniet ervan!

 

 

 

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss