Leopard Skin

De werking van Leopard Skin Jaspis ofwel Rhyoliet.

Rhyoliet helpt je positief en moedig door te gaan, wat er ook gebeurt. Hij versterkt lichaam, geest en ziel en geeft zelfvertrouwen, inzicht en balans.
Rhyoliet helpt je de bron van problemen te vinden en aan te pakken.
Hij helpt bij het verwerken van trauma's en karma uit vorige levens.
Snelwisselende emoties komen in balans en mensen die niet lekker in hun vel zitten hebben baat bij het dragen van rhyoliet.
Hij helpt het hoofd koel te houden en het hart rust te geven en is ook een fijne steen bij het verwerken van liefdesverdriet en rouwverwerking.
Het langdurig dragen van rhyoliet geeft kracht en energie. De steen is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben vermoeidheiduitputting en multiple sclerose.
Rhyoliet bevordert de spijsvertering, de bloedsomloop en heelt zenuwontstekingen.
Rhyoliet bevordert de opname van vitamines en mineralen, met name vitamine B.
Hij heeft een harmoniserende werking op het hormoonstelsel en heelt klachten zoals een te snelle of te trage stofwisseling, menstruatieklachten, overgangsklachten en suikerziekte.
Rhyoliet heeft een bevorderende werking op het gehoor en helpt tegen oorsuizen.
Het dragen van rhyoliet kan blaasstenen en nierstenen helpen voorkomen of oplossen.
Als laatste heeft rhyoliet ook een positief effect op huidaandoeningen, zoals puistjes, acné, uitslag en infecties.

Leopard Skin heeft naast bovengenoemde algemene werkingen van rhyoliet extra kwaliteiten. De Leopard Skin geeft je een helder inzicht in de situatie en helpt je om staande te blijven en niet weg te lopen voor problemen. Hij schenkt kracht en weerbaarheid. Hij helpt je om in je eigen kracht te gaan staan en je door moeilijke situaties heen te slaan. Met een helder hoofd en in balans, zodat je goed kunt zien wat de juiste stappen zijn om nu te ondernemen.
De Leopard Skin brengt je in een diepere meditatie en is een mooie steen om te gebruiken bij spiritueel reizen naar bijvoorbeeld vorige levens.
Fysiek heeft de Leopard Skin ook een positieve uitwerking bij griep en verkoudheid, versterkt hij de aderen en het weefsel. Hij helpt je om beter en dieper te slapen

Tips voor gebruik:

-Wanneer je uit balans bent gebracht door heftige emoties, problemen of een moeilijke situatie is de Rhyoliet of de Leopard Skin een hele goede hulp om bij je te dragen.
-Wanneer je een dierbare verloren bent of in rouw bent wegens het eindigen van een relatie kan de Leopard Skin je helpen dit allemaal te verwerken en een plek te geven en om het hart weer rust te geven.

In de kern:

  • Balans
  • Kracht
  • Moed
  • Verwerken
  • Rust
  • Zelfvertrouwen
  • Blijven staan

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss