Shattuckiet

De betekenis en werking van Shattuckiet.

Shattuckiet is een steen van de waarheid en een communicatiesteen. Hij is een zeer goede energie geleider
Shattuckiet helpt je om te leven vanuit waarheid en dit te delen met anderen. Niet alleen via woorden, maar ook via daden.
Shattuckiet is een goede hulp bij het herstellen van beschadigde relaties waarin er veel nare woorden en oordelen over en weer zijn gegaan. Hij helpt je om te luisteren naar de ander en om te begrijpen hoe de ander het ziet en ervaart. Ook helpt hij jou om je eigen emoties beter te verwoorden naar de ander toe. Shattuckiet is een steen die je in verbinding brengt met je innerlijke ziel en helpt je om te spreken vanuit je hart. Hij helpt je om elkaar intuitief aan te voelen en om beter samen te werken.
Shattuckiet leert je om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je daden. Shattuckiet helpt je om inzicht te krijgen in de knelpunten in je leven die uit balans zijn met de waarheid. Hij helpt je om stappen te ondernemen om dit recht te zetten. Men zal eerst in zijn eigen waarheid moeten staan voor men een ander de waarheid kan vertellen.
Shattuckiet verhoogt vibraties en versterkt vermogens als helderziendheid en helderwetendheid. Het is een prachtige steen om te gebruiken bij kaartleggingenastrologie of pendelen. Ook is deze steen een geweldige hulp voor degene die zich willen openstellen en willen communiceren met spirituele gidsen en leraren. Shattuckiet helpt om de symbolen en tekens die je krijgt beter te begrijpen.
Voor mediums is de Shattuckiet dé steen om te gebruiken tijdens een channeling. Hij helpt om makkelijker contact te leggen met overledenen, maar is tegelijk een zeer krachtige beschermer en zorgt ervoor dat de entiteit je niet binnendringt.
Shattuckiet beschermt tegen hypnose, kan vloeken uit vorige levens opheffen en kan helpen in gevallen waarbij gebeurtenissen in vorige levens nu je metafysische vaardigheden blokkeren.
Fysiek kan Shattuckiet een positieve werking hebben bij het vernieuwen van de cellen, het herstellen van een aangetaste dna-structuur door bijvoorbeeld radioactieve straling en bij genetisch overdraagbare ziektes (bijvoorbeeld syfilitische miasma). Shattuckiet helpt bij amandelontstekingtrombose en helpt bij last van gal en maagzuur.
 

Tips voor gebruik:

-Shattuckiet niet met water reinigen
-Shattuckiet is een goede steen voor mensen die beroepsmatig veel in het openbaar moeten spreken zoals bijvoorbeeld leraren. Hij helpt ze om de stof duidelijk en begrijpelijk over te brengen.


In de kern:

  • Intuitie
  • Communicatie
  • Channeling
  • Waarheid

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss