HOERA! DE EDELSTENENFEE 1 JAAR!!

Blog 22 juli 2019

Hoera! Op 27 juli 2019 bestaat De Edelstenenfee 1 JAAR!!

Tijd voor een feestje en jullie vieren mee!!

Scroll naar beneden en ontdek de leukste cadeautjes die je NU bij je bestelling ontvangt!

Eén jaar geleden legden we met ons gezin alle handen op de muisknop om precies op 22.22 de webshop te openen. Wat een magisch moment! De volledige volle maansverduistering beleefde precies op dat tijdstip zijn hoogtepunt! De zenuwen gierden door het lijf! Nu zal iederéén kunnen zien wat we achter de schermen hebben opgezet. Wat spannend! Wat zullen de mensen er van vinden? Haha wat hadden we een pret en we kunnen het allemaal (behalve onze kleinste natuurlijk) nog herinneren als de dag van gister! Na het drukken op de knop zochten we een hele mooie plek op om samen te genieten van de prachtige maansverduistering. 

Ohh wat een ongelooflijk gaaf eerste jaar hebben wij met jullie samen mogen beleven! De eerste bestellingen kwamen al snel na de opening. En de eerste super lieve berichtjes volgden al net zo snel! Dat is een gevoel wat bijna niet te omschrijven is. Je hart gaat open, klopt sneller en maakt een sprong in de lucht bij het lezen van zulke ontzettend lieve bedankjes! Er gaat zoveel liefde heen en weer! Wij zoeken met grote zorgvuldigheid iedere steen met de hand uit. Vervolgens doen wij ontzettend ons best om de stenen te laten stralen op de website met een mooie foto waarop de stenen zijn omringd met bloemen. De allereerste foto's die we vorig jaar maakten waren met de bloemen uit de tuin. Wij hebben gekozen voor bloemen, omdat ze zo prachtig met de stenen samengaan en omdat je zo De Edelstenenfee goed kunt herkennen bij het zien van één van onze foto's. Wij beleven ook hier veel plezier aan, al kost het maken van deze schitterende plaatjes ons best wel veel extra werk. Niet heel praktisch dus, maar o zo leuk!! Na het maken van de foto's en het uitgebreid wegen en meten van de stenen krijgen ze een mooi plekje op de webshop. Daar begint het wachten (soms héél kort!) op de toekomstige bewonderaar van de steen. Heel voorzichtig en goed pakken wij de steen in, fluisteren hem vaak nog even wat toe zoals dat hij haar vast veel geluk zal schenken ( en tja, het is met sommige stenen die ook een plekje in ons hart hebben gekregen best even slikken om afscheid te nemen) en dan begint de reis naar zijn nieuwe thuis. Van de eilanden tot aan Maastricht en zelfs ook al heel vaak over de grens! En wat is het dan geweldig mooi wanneer we een mailtje, een berichtje via messenger of insta of een review krijgen met daarin de meest prachtige reacties! Deze lezen we ook vaak aan ons dochtertje voor die hier ook erg van geniet!

Dank, dank, dank jullie wel!! Dank jullie dat wij dit feest mogen meemaken met jullie en dat wij de liefde voor de stenen, de natuur en voor elkaar mogen samen delen! Dit was ons allereerste jaar. De basis van De Edelstenenfee is gelegd. Het volgende jaar kunnen we hierop verder bouwen en kunnen we de 1001 nieuwe ideeën die we hebben uitwerken en jullie ermee verrassen! We hebben er zó onwijs veel zin in!!
 

Trakteren!!!

Graag willen wij dit feest samen met jullie vieren en delen wij vanaf 22 t/m 31 juli de leukste cadeautjes uit bij je bestelling! Hoe groter de bestelling, hoe meer cadeautjes je ontvangt.

 

 Bij iedere bestelling ontvang je een heerlijk wierookje. 

Vanaf €20 (excl. verzendkosten) ontvang je nog een extra cadeautje: Een Gouden Driehoek Setje!

Vanaf €40 (excl. verzendkosten) ontvang je een Smaragd Groene Calciet erbij! Dat zijn dus 3 cadeautjes!

Vanaf €65 ontvang je als vierde cadeautje een prachtige maansteen armband!

Vanaf €80 doen we er een extra verrassingssteentje erbij!

Vanaf €100 ontvang je als zesde cadeau erbij een hele fijne ontlaad,- oplaadset!!

 


* Bij het retourneren van (een gedeelte) van je bestelling dienen ook de cadeautjes aangepast geretourneerd te worden aan de overgebleven waarde van de artikelen die men wel houdt. Max. 1 kortingscode per klant.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss