Moldaviet

Moldaviet. Eén blik op deze wonderlijke steen met zijn buitenaardse uitstraling en je weet dat je iets héél speciaals in handen hebt! Uit sterren geboren! De lijnen doen doen denken aan een klein kosmos en voelen niet aards aan. Deze groene talisman is ongeveer 15 miljoen jaar oud! In de zoektocht naar dit kostbare "groene goud" wordt er op ongeveer 1 ton aarde slechts 20 gram Moldaviet gevonden! Moldaviet wordt met de jaren steeds zeldzamer, omdat er ieder jaar minder gevonden wordt.

Moldaviet is zeer bijzonder en erg gewild onder de verzamelaars. Moldaviet bevat namelijk aardse materie én buitenaardse materie die samen versmolten zijn. Ongeveer 15 miljoen jaar geleden sloegen twee gigantische meteorieten op aarde in. Met zó'n kracht dat er een enorme hoeveelheid energie vrij kwam! Ongeveer ter grootte van 1,8 miljoen maal van de atoombom op Hiroshima! Temperaturen van wel 30.000 graden celcius werden bereikt en gesmolten zand en aarde werden de ruimte in geslingerd. De aardse materie vermengde zich met buitenaards materie, smolt samen en stolde na de terugkomst in onze atmosfeer. Na terugkeer vormden slechts een klein deel van deze matrialen een geweldig bijzonder en delicaat groen glas: Moldaviet, met volgens omschrijvingen van velen zeer bijzondere krachten!

Moldaviet heeft de unieke samenstelling van aardse en buitenaardse materie die samengesmolten zijn in één glazen steen. Moldaviet kan hierdoor een zeldzaam mooi en krachtig instrument zijn om je te helpen bij je spirituele ontwikkeling. Moldaviet wordt ook wel "De heilige Graal" genoemd vanwege zijn geweldige vermogen om verandering in iemands leven te brengen! Moldaviet kan je helpen een spirituele transformatie te ondergaan en brengt je in een diepe verbinding met het universum.
Veel mensen ervaren direct wanneer ze de steen vasthouden een warmte vanuit de steen. Eerst in de hand, soms gepaard met tintelingen en vervolgens trekt de warmte door het lichaam naar het hart.
Moldaviet is een prachtig geschenk voor lichtwerkers en sterrenkinderen. Mensen die vaak een moeilijk te omschrijven gevoel ervaren van heimwee of zich niet helemaal thuis kunnen voelen op aarde of zich vaak éénzaam voelen tussen de vele mensen. Moldaviet helpt je om zowel te aarden als ook in verbinding te staan met het universum.
Moldaviet kan je helpen boodschappen en seintjes vanuit het universum beter te ontvangen. Versterkt gaven als telepathie, verbetert de intuïtie en verscherpt je blik voor het hele leven om je heen!

Tips voor gebruik:

-Moldaviet is voor sommige een beetje teveel van het goede zeg maar. Hoe beter je voelsprieten ontwikkelt zijn, hoe heftiger de steen (soms direct al) kan gaan werken. Het is een zeer sterke steen die veranderingen op spiritueel niveau in een heel hoog tempo zal brengen. Dit kan teveel en te snel voor je zijn en bij Moldaviet wordt dan ook het advies gegeven om het bij je dragen van deze soort op te bouwen, zodat je gewend kunt raken aan de steen.

Sorteer op
© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss