Welo Ethiopische Opaal

Welo Ethiopische Opaal

Klaar voor de next level? Ethiopische Opaal is een absolute must have voor iedere serieuze edelstenen verzamelaar!! Wanneer je deze steen voor het eerst in handen krijgt ben je onmiddelijk verkocht! Wat een ultieme schoonheid is de Ethiopische Welo Opaal! (excuses voor de vele uitroeptekens, maar je voelt ons enthousiastme denk ik wel..) Mocht je een wish list aanmaken van edelstenen die je in je leven móet hebben vastgehad, schrijf dan zeker de Ethiopische Opaal daarop! Maar be aware: there is no way back! De aantrekkingskracht van de Welo Opaal is ongelooflijk en hij zal je betoveren met zijn schoonheid!

Dat edelstenen allemaal stuk voor stuk uniek zijn weet je als liefhebber wel. Maar de diversiteit in Ethiopische opalen is een wereld op zich! Iedere Welo Opaal uit Ethiopië heeft zijn eigen uitstraling. 
Ethiopische opalen hebben elk een eigen patroon van oplichtende kleuren in een schitterende edelsteen met zijn eigen lichaamskleur. Deze "bodytone" kan wit, crème, zachtblauw of zachtgeel tot olijf zijn. De helderheid is mede bepalend voor de kwaliteitsklasse waardering. Dan volgen de kleuren patronen. Dit is oneindig variabel! Je hebt ethiopische opalen met pasteltinten die als een droom door de steen zweven. Je hebt ethiopische opalen die vurig opvlammen met felle schichten van rood, oranje en groen! Er zijn opalen met vele kleine lichtpuntjes die schitteren zodat het lijkt alsof je een steen hebt gevonden uit het feeënrijk! Opalen met groene vezelige organische flitsen die doen denken aan een het zonlicht wat schijnt door een berkenblad. Opalen met de meest magische kleuren paars, violet of blauw! Opalen die een gouden licht uitstralen! Opalen met een feest aan kleurrijke stippen! Teveel om op te noemen of te bedenken eigenlijk zelfs! De magie van de Natuur! De kleuren van Welo Opaal onthullen zich het beste aan je in zonlicht!

De Ethiopische Opaal werd gevonden in 1994. Echter in 2008 werd er in het noorden van Ethiopië, in de Wollo provincie een tweede vondst gedaan! De nu onder de naam Welo Opaal bekende opaal zette de Ethiopische opalen op de kaart en veroverden in rap tempo het hart van de hele wereld! Het alom geprezen kleurenspel van de Welo Opaal uit Ethiopië is magnifique! 

Waar de werkomstandigheden in de mijn eerst nog te wensen overliet zijn deze aanzienlijk verbeterd (mede dankzij het enorme succes van deze schitterende edelsteen) en wordt er ethisch verantwoordelijk gewerkt. Iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan!

De toegeschreven helende eigenschappen aan de Welo Opaal:

De Ethiopische Opaal zal je hart doen opspringen van vreugde en laat je je weer even als een kind voelen, zo blij! Welo Opaal maakt creatief, enthousiast, doelgericht en opgewekt! De Welo opaal beschermt je tegen negatieve energie en neerhalende donkere gedachten. Deze edelsteen raakt je diep van binnen en laat je ware zelf naar buiten komen en stralen! Hij laat je innerlijke vuur weer oplaaien, verhoogt positieve emoties, helpt het beste uit jezelf te halen en stimuleert je om een liefdevol en behulpzaam mens te zijn. Maakt vreugdevol en brengt geluk aan de drager.
De Welo Opaal wordt gezien als een edelsteen vol eeuwenoude wijsheid. Het wordt gezegd dat hij je zal helpen om goed te doen en je zal herinneren aan de karmische werkingen en dat wat je uitzendt je uiteindelijk ook terug zal krijgen.
De Welo Opaal staat voor inspiratie, vurige passie, hoop, reinheid, puur, liefde, geluk en vreugde!
Er wordt gezegd dat de Welo Opaal een positieve drakenenergie bevat. Dat hij oude karma weg zal branden en de weg vrij maakt om je je als ziel herboren te voelen. Hij werkt reinigend op de aura, zelfs op die van de hele natuur! Deze betoverende edelsteen helpt de drager verder op zijn/haar kosmische reis.

Speciale verzorging van jouw Welo Opaal:

-Ethiopische Opaal is hydrofaan. Deze term verwijst naar het feit dat de opaal water kan absorberen. Houdt de edelsteen daarom het liefst zoveel mogelijk uit de buurt van water. Wanneer de steen in water gelegd zal worden verdwijnen eerst alle kleuren en uiteindelijk kan de edelsteen zelfs barsten. Wanneer je de opaal lang laat drogen zullen de kleuren langzaam terug komen (binnen enkele dagen tot weken!), echter is dit niet ongelimiteerd te doen met de edelsteen en zeker niet aan te raden als je je Welo opaal graag lang wil koesteren! Kleine waterspatten kunnen geen kwaad, maar neem een sieraad met Welo opaal altijd af voor het handenwassen, douchen in bad gaan enz. Het water is niet goed voor de edelsteen, maar ook zeep, parfum en chemicaliën in verzorgingsproducten tasten de edelsteen aan. (voor alle zilveren en gouden sieraden overigens raadzaam)
-Welo Opaal houdt ook niet van hitte en fel zonlicht. Wanneer je een Welo Opaal in je edelstenen collectie hebt, bewaar deze dan niet op een plek in de zon.
-Ethiopische Opaal is een zachte edelsteen. Dat wil zeggen dat de hardheid laag is en dat de steen bij stoten of tikken schade kan oplopen. Sieraden van de luxe Welo Opaal zijn sieraden die je draagt op bijzondere gelegenheden. Wil je ze toch dagelijks dragen, wees er dan extra zuinig op en neem ze af wanneer je dagelijkse bezigheden gaat uitvoeren waarbij je ze zou kunnen stoten/tikken/schrapen langs of tegen iets.
-Je hebt nu iets héél bijzonders in handen en koester het. Een Welo Opaal is een goede investering, daar ze nu nog goed verkrijgbaar zijn, maar de hoeveelheid Opalen die ze zullen vinden natuurlijk niet oneindig is! 

 

Last but not least: Geniet van jouw magische edelsteen en dat hij je heel veel geluk mag brengen!

Veel liefs, De Edelstenenfee

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss