Peridoot

De betekenis en werking van Peridoot.

Peridoot is een zeer geliefde steen! Hij is erg mooi, maar heeft ook heel fijne werkingen!

De peridoot is een sterk zuiverende steen. Hij bevrijdt je van toxische gedachten en emoties zoals bijvoorbeeld gevoelens van woede, jaloezie, spijt, irritatie of zelfs haat. Peridoot helpt om stress, boosheid en schuldgevoelens sterk te verminderen. In ruil daarvoor opent peridoot je hart! Hij brengt ruimte om weer liefde te kunnen laten binnenstromen! Er is weer plek voor blijdschap en vriendschap!
Periodoot maakt zelfverzekerd en assertief. Haalt je uit je sluimeringen en maakt je weer opgewekt en positief en geeft energie! Peridoot helpt je om het heft weer in handen te nemen en om er weer voor te gaan! Een echte opkikker is deze vrolijker en liefdevolle steen!

Perdidoot wordt in de edelstenentherapie gekozen om ook het immuunsysteem een booste te geven en je stofwisseling te stimuleren. Hij heeft een positieve werking op het hart, de longen, de huid, lever, galblaas, milt en versterkt de ogen. Peridoot wordt ook gekozen bij het behandelen van bipolaire stoornissen om de balans terug te brengen.
 

Tips voor gebruik:

-Peridoot wordt het meest gebruikt als sieraad. Het is dan ook een prachtige steen om te verwerken in sieraden! Bij dagelijks dragen alleen even in gedachten houden dat het een zachtere steensoort is welke bij stoten krasjes of butsjes kan oplopen.
-Peridoot kan je ook als losse steen bij je dragen of gebruiken bij meditatie. Leg de steen dan op de hartchakra.
 

In de kern: 

  • Zuiverend
  • hart
  • ruimte
  • liefde
  • balans
  • positief

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss