Super Seven ( Melody Stone )

De werking en betekenis van de Super Seven of Melody Stone.

De Super Seven wordt ook vaak Melody Stone of The Sacred Seven genoemd. Deze steen bestaat uit zeven materialen, namelijk rookkwarts, amethist, rutiel, cacoxeniet, lepidocrosiet, goethiet en heldere kwarts. Super seven kan de kleuren paars, bruin, zwart, oranje, goud en heldere delen laten zien. Door de mengeling van al deze soorten kan de steen soms wat smoezelig doen ogen, maar laat dat je niet afschrikken! Vele edelsteentherapeuten en verzamelaars zijn ervan overtuigd dat deze prachtige steen zeer sterke werkingen heeft!

Super Seven zal je helpen om je spirituele gaven nog beter te maken. Ook je intuïtie wordt enorm versterkt en de steen zal je gids zijn naar de juiste weg voor spirituele verlichting.
De Super Seven wil met iederéén individueel werken en wil alle mensen helpen om hun ware zielenmissie te ontdekken. Hij wil je vibratie verhogen en de mensen verbinden en laten samen werken om een verschil te maken in de vibraties van de hele aarde. 
Zodra je in verbinding bent met je kristal en de helende vibraties van je Melody Stone kan je beginnen met je transformatie. Je zal steun, begeleiding, hulp, maar vaak ook nieuwe gaven ontvangen welke je allemaal zullen helpen op je spirituele reis
De Super Seven kan je heerlijk gevoel van lichtheid geven, een opgewekt en wakker gevoel! Hij schenkt een heldere geest.
Het mediteren met deze steen kan een hele fijne ervaring zijn. Melody stone heeft een voedende en kalmerende energie. Hij zal al je chakra's openen en de doorstroming van de energie bevorderen. Je derde oog zal geopend worden waardoor je in connectie kan komen met lichtwezens, gidsen en engelen. Je kunt prachtige inzichten en boodschappen ontvangen! Melody stone kan je ook helpen om oplossingen te vinden voor problemen en blokkades die je ondervindt door ervaringen uit vorige levens.
Deze Super Seven kristallen willen je de weg wijzen. Je kunt ingevingen krijgen of je sterk aangetrokken voelen tot een bepaald doel waarin je een groot verschil wil kunnen maken! Dit kan bijvoorbeeld een taak zijn waarbij je dieren, mensen of Moeder Aarde kunt helpen.

Tips voor gebruik:

-De Super Seven is een steen waarmee je moet werken. Het kan even wat oefening nodig hebben om samen met je kristal te verbinden. Sommige mensen zeggen dat deze bijzondere kristallen een lichtwezen of ook wel kristalwezen in zich dragen. Probeer je steen te kiezen op gevoel. Dat is de eerste stap. Je kunt bijvoorbeeld de steen op de foto mooi of bijzonder vinden. Soms komt de foto precies op een bepaald moment op je pad waarbij je zegt "Dat is toevallig!". Of soms zie je de steen voorbij komen en blijft hij toch hangen in je gedachten. Je denkt er steeds even aan terug. De Steen roept je. 
Mediteer met de Super Seven of draag een sieraad of zaksteen bij je. Zodra je gewend bent aan de sterke energie van de Melody Stone zal je ook een diepere meer krachtige verbinding krijgen met je innerlijke spirit en kun je je innerlijke stem beter "horen".
-Super Seven is een steen die iederéén wil begeleiden in zijn ascentie. Beginners die aan het begin van hun spirituele ontdekkingsreis staan, maar zeker ook degene die hun spirituele gave al ontdekt hebben! De Super Seven is dé tool voor mediums en helers! Hij zal je helpen om je werk naar een hoger niveau te tillen!
-Werken met Super Seven kan in het begin soms juist even remmend voelen, moeilijk voelen of klachten geven zoals verdriet of boosheid. Je bent aan het verwerken en aan het opruimen. Heel goed dus juist! Dit is iets waar je doorheen moet om vervolgens je vele male lichter te kunnen voelen! Neem de tijd en zoek een rustige plek op wanneer je gaat mediteren met je steen. Neem een notitieboek mee en schrijf je gedachten op. Dit kan inzicht schenken.
-Super Seven kan zeer goed ingezet worden bij mensen die onder een grote druk staan, stress hebben en ook voor mensen die hyperactief zijn. Hij kan je helpen om lichaam en geest weer tot rust te brengen. De stromingen in het lichaam en de aura weer in balans te brengen. Wanneer je mentaal niet lekker in je vel zit zal dit vroeger of later ook fysieke klachten geven. Deze zeer krachtige heler zal met een domino-effect je helpen om één voor één deze blokkades te verwijderen.
-Super Seven hoeft nooit ontladen of opgeladen te worden!
 

In de kern:

  • Ascentie
  • Transformatie
  • Zeer krachtige heler
  • Spirituele gave
  • Intuïtie
  • Verbinding
  • Kalmerend

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss