Tektiet

De werking en betekenis van Tektiet.

Tektiet. Net als Moldaviet is tektiet gestold aards materie dat een ruimtereis heeft gemaakt!

Tektieten zijn ontstaan door meteorietinslagen. De metorieten sloegen met zó'n kracht in dat er een enorme hoeveelheid energie vrij kwam! Temperaturen van wel 30.000 graden celcius werden bereikt en gesmolten zand en aarde werden de ruimte in geslingerd! Tijdens de val terug naar aarde smolt het materiaal en stolde het tot een soort glasachtige steen. De lijnen in tektiet zien er dan ook vaak fantastisch bijna buitenaards uit! De holtes die je in sommige tektieten ziet zijn waar de luchtbellen zaten die opensprongen toen de steen kokend heet was en ging stollen! Een enorm interessant verzamelobject!

Sommige mensen ervaren direct wanneer ze de steen vasthouden een warmte vanuit de steen. Soms bijna brandend zelfs! Eerst in de hand, soms gepaard met tintelingen en vervolgens trekt de warmte door het lichaam naar het hart.
Tektiet kan gebruikt worden voor spirituele groei. Hij kan je in verbinding brengen met lichtwezens en je helpen om je te openen voor boodschappen en spirituele begeleiding. Tektiet is een goede tool voor mensen die graag hun telepathische gave verder ontwikkelen. Tektiet is ook een goede steen voor mensen die heldervoelen, helderhoren of zien!
Traditioneel werd tektiet gedragen als talisman voor vruchtbaarheid.
Tektiet geeft krachtdoorzettings,- en uithoudingsvermogen. Tektiet versterkt de aura en brengt balans.
Tektiet is een prachtig geschenk voor lichtwerkers en sterrenkinderen. Mensen die vaak een moeilijk te omschrijven gevoel ervaren van heimwee of zich niet helemaal thuis kunnen voelen op aarde of zich vaak éénzaam voelen tussen de vele mensen. Hij helpt je om zowel te aarden als ook in verbinding te staan met het universum.
Tektiet wordt in de edelstenentherapie ook wel ingezet bij griep, koorts en als hulp voor een betere bloeddoorstroming.


Tips voor gebruik:

-Bij het leggen van body layouts kan tektiet op de chakra's gelegd worden. Hij brengt balans in de energie doorstroming en kan een chakra weer goed laten draaien.
-Tektiek kun je ook bij je dragen wanneer je graag in verbinding wil komen met anderen. Hij trekt andere aan naar jou energie en helpt om makkelijker een "klik" met elkaar te krijgen.

In de kern: 

  • Spirituele ontwikkeling
  • Verbinding
  • Aarden
  • Kracht
  • Balans
  • Doorzettingsvermogen

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss