Print Stone Australië

De betekenis en werking van de Australische Print Stone.

Print Stone uit Australië. Een zeer oude steen! 

Sommige zeggen dat de Australische Prinstone één van de oudste stenen is! Deze stenen zouden zo'n 2 miljard jaar geleden gevormd. De unieke lijnen en patronen zijn ontstaan tijdens een zeer lang proces van transport van materialen, chemische reacties en kristallisaties. Het rood in de steen komt van ijzer wat veel voorkomt in de omgeving van de steen.

De Australische Print Stone is een prachtige steen om te verzamelen! Alemaal zo uniek en zodra je hem vasthoudt voel je dat je iets heel ouds in handen hebt!
Print Stone is een sterk aardende steen. Hij verscherpt je focus en maakt creatief. Hij helpt je bij het maken van beslissingen. Hij laat je de dingen weer helder kunnen zien, zodat je in kunt zien wat de juiste weg is om te kiezen.
De Australische Print Stone is ook een geweldige steen om mee te mediteren! Hij laat je een diepe connectie voelen met Moeder Aarde. De steen heeft een zeer kalmerende en stabiliserende energie.
Ook wordt er gezegd dat deze bijzondere stenen oeroude wijsheid zouden bevatten welke je zou kunnen ontdekken in meditatie met de Print Stone.
De Print Stone hoort bij de wortelchakra en kan goed ingezet worden om steun te bieden aan degene die balans nodig hebben. Ook is de Print Stone een fijne steen voor mensen die worstelen met depressie.

 

In de kern:

  • Aarden
  • Creatief
  • Focus
  • Kalm
  • Stabiel
  • Oude wijsheid

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss