Morondaviet

De werking en betekenis van Morondaviet.

Morondaviet bestaat uit een Jaspis Breccie Mix (een mooie kleurencombinatie van gele, rode en cappuccino jaspis) en chalcedoon in kwarts! Deze stenen komen uit een prachtige nieuwe en kleine vondst uit Madagascar! Een echte aanrader voor verzamelaars en healers daar deze ontzettend mooie soort lange tijd niet meer gevonden werd! 

Morondaviet is een sterk aardende en beschermende steen.

De jaspis in deze steen maakt je strijdlustig, geeft je daadkracht en helpt je om ergens voor de volle 100% voor te gaan. Hij helpt je om je doelen waar te maken. Hij bevordert snel en organisatorisch denken en stimuleert de fantasie.
Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief. Hij vermindert de angst voor conflicten.
Hij maakt je oprecht, eerlijkhulpvaardig en brengt balans in lichaam, geest en ziel.
In meditatie is het een goede steen voor astraal reizen.
Jaspis is een goede beschermer tegen negatieve energie en stralingen zoals die van gsm's en beeldschermen. Hij helpt ook om de medicijnresten of afvalstoffen na een langdurig ziek zijn uit het lichaam af te voeren.
De steen heeft een positieve werking op de bloedsomloopspijsvertering, de darmen en de geslachtsorganen.
Jaspis is ook een goede steen tegen zwangerschapsbraken.

Jaspis Breccie is de meest stimulerende en activerende vorm van jaspis.
Hij werkt aardend en helpt om blokkades te doorbreken in de onderste chakra's.
Rode jaspis werkt verwarmend en geeft energie. Geeft daadkrachtdoorzettingsvermogen en versterkt je wilskracht.

Chalcedoon is een agaatsoort en wordt veel gevonden in holtes en breuken van stenen. Het is een bindende steen, omdat hij voorkomt als bindende laag in de agaat. Hij omsluit andere stenen en zo is zijn werking eigenlijk ook. Helend en verbindend.
Chalcedoon is een goede steen voor mensen die snel geraakt en prikkelbaar zijn. Hij geeft letterlijk en figuurlijk de ruimte om weggedrukte emoties te verwerken. Heelt innerlijke wonden veroorzaakt door bijvoorbeeld jeugdtrauma's, gevoelens van niet geaccepteerd zijn of gekwets zijn. 
Hij geeft je plezier om te communiceren met niet alleen mensen, maar ook met dieren, engelen, planten en wie je maar wil. De steen bij je dragen helpt je ook bij het leren van moeilijke talen.

Het is ook een goede vriendschapssteen omdat hij helpt naar elkaar te luisteren, elkaar te laten uitpraten, maar helpt ook tegen verlatingsangst.
Hij versterkt de band met het goede en de goede eigenschappen van jou.
Chalcedoon helpt je jezelf te uiten in creativiteit zoals schilderen, dansen en muziek maken.
Hij helpt bij 
nek,- en schouderklachten. De steen is een goede hulp bij RSI klachten veroorzaakt door langdurig werken aan een beeldscherm.
Blauwe chalcedoon werkt bloeddruk,- en stressverlagend. Hij werkt troostend bij depressie.

In de kern:

  • Verwarmend
  • Wilskracht
  • Ontspanning
  • Aarden
  • Balans
  • Verbinding

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss