Wij zijn verhuisd!

3 april 2021

Yesss!! Wat zijn wij blij!! De Edelstenenfee is verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie!

HOERA! Het is zover! Eindelijk kunnen we het geweldige nieuws met jullie delen dat wij uitbreiden! Tijd voor een nieuwe bladzijde in het sprookje van De Edelstenenfee!

De reis: Wat waren de afgelopen maanden spannend voor ons! Dankzij een schitterende groei van ons mooie bedrijf waren we heel hard toe aan meer ruimte voor al onze magische natuurschatten die altijd staan te popelen om te mogen beginnen aan hun reis naar jullie toe. We barstten gewoon uit onze voegen bij onze vorige ruimte en waren begonnen aan een zoektocht naar een nieuwe fijne plek met alle ruimte voor onze gave plannen! 
In december leek het gelukt en ontvingen we de sleutel van groot nieuw pand. Een grote investering en een spannende sprong in het diepe! Het bleek een desillusie.. De makelaar had voor ons zeer belangrijke details verzwegen. Vanwege enorme geluidsoverlast vanuit het aangrenzende pand bleek dit niet onze gedroomde nieuwe locatie te zijn. De tijd die volgde om hier vanaf te komen kostte veel energie en geld. We stonden in ons recht en konden na 3 maanden deze deur weer sluiten.. Dit was hem dus niet.
En dan begint een fase van hoop en vertrouwen op het universum. Als de ene deur sluit, gaat er een andere deur open.. Toch? 

We namen naar aanleiding van een weliswaar veel kleiner pand (maar we moesten verder) contact op met een andere makelaar. Tijdens de bezichtiging bespraken we ons verhaal open met hem in de hoop zo een nieuw naar verhaal te voorkomen. Dit bleek een man die op vele vlakken met ons matchte! Zou het dan toch? Dit gaf een sprankje hoop!
Dit kleine pand zou ons alleen niet lang kunnen dienen daar we zeker binnen een jaar alweer groter zouden moeten gaan..  Maar de makelaar dacht met ons mee en zou ons terugbellen als hij een geschiktere locatie wist. Hij had misschien nog een idee.. Spannend!! Enthousiast en met een goed gevoel na zo'n fijn menselijk gesprek vertrokken we. En raad eens? Binnen een uur heeft hij ons teruggebeld en stonden we ineens in een onwijs gaaf pand! Een pand met een oppervlakte van maar liefst 350 m² met de mogelijkheid om dit te verdubbelen door er een verdieping in te bouwen en we werden enthousiast ontvangen door een vriendelijke, vrolijke eigenaar. Dit was "meant to be"!

Vanaf nu konden we beginnen met de verhuizing van het vorige pand naar deze geweldige grote nieuwe plek! ZO FIJN!! We kunnen nu eindelijk weer settelen en een hele fijne sfeervolle plek creëren voor alle lieve stenen. Door alle gebeurtenissen hebben nu ruim 75% aan nieuwe stenen nog niet eens een plekje in de webshop kunnen krijgen, maar nu kan alles weer gaan stromen. Wat een heerlijk gevoel! We hebben er zo'n zin in om weer te kunnen gaan knallen! 

En niet alleen ons nieuwe grote stenenparadijs geeft ons lucht en ruimte, maar ook een leuke uitbreiding in het team van De Edelstenenfee! Wat mooi dat daar nu ook plek voor is. We groeien!

Op naar het manifesteren van nieuwe dromen en het verblijden van nog zoveel meer harten met mooie pakjes goed gevuld met de meest mooie edelstenen en wensen! Dank voor jullie vertrouwen en dat er al vele duizenden kristallen en mineralen zo'n fijne, nieuwe en liefdevolle thuis hebben mogen vinden bij jullie! Jullie hebben onze harten vervuld van trots en dankbaarheid dat er zoveel mineralenverzamelaars hun weg hebben gevonden naar de schatkamer van De Edelstenenfee! Het zijn altijd weer de mooiste cadeautjes wanneer we te horen krijgen hoe blij een mooie bestelling iemand weer heeft mogen maken! Duizend maal dank voor alle wondermooie, warme en lieve berichtjes die we van jullie hebben mogen ontvangen! We hopen dat we jullie allemaal nog lang mogen blijven verrassen met nieuwe schatten!
 

Ga je met ons mee in dit grote avontuur? Jij bent onze sterrenstof!

 


Copyright: Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss