Brandberg Kristallen

Brandberg kristal.

Uit de Brandberg ( gebergte in Namibië ) komen de meest geliefde kwarts kristallen voor verzamelaars! Brandberg kwarts wordt vaak aangeboden in basalt, het moedergesteente, maar kun je ook verkrijgen als losse kristallen. De kleur is meestal amethist of rookkwarts of een combinatie van beiden. Heel soms worden er ook zeer heldere kleurloze kristallen gevonden. Fantomen komen redelijk vaak voor in Brandberg kristallen, ook kun je echte skeletkwartsen tegenkomen! Skeletkwarts ook wel vensterkwarts genoemd heeft een mooi zichtbare opbouw van laagjes in het kristal. Het lijkt een beetje op een skelet in de kwarts. Dit zijn favoriete kristallen bij healers!

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss