Purpuriet

De betekenis en werking van Purpuriet.

Purpuriet dankt zijn naam aan het Latijnse woord "Purpura", wat paars betekent. Purpuriet is een steen en zal niet in kristalvorm voorkomen. Het is een krachtige steen met een mooie aardse uitstraling. Het is een bruine, bruinrode of paarse steen met hier en daar een aantrekkelijke erg mooie glans! Een steen die je zal uitnodigen om hem bij je te nemen en te bewonderen!

Purpuriet werkt op het kroonchakra en versterkt de wil om jezelf spiritueel te ontwikkelen!
Deze steen komt vaak op je pad of trekt je aan wanneer je klaar bent om oude gewoonten en ingesleten patronen te doorbreken! Breek los, kies een doel en deze steen zal je helpen om hem te bereiken! Purpuriet wordt ook wel een manifestatie steen genoemd. Hij zal je helpen om waar je van droomt te manifesteren in het echte leven. Houd je gedachten puur, visualiseer je gekozen doel zo uitgebreid mogelijk met deze steen in je handen. Zorg er ten alle tijden voor dat je doel een ander nooit zal schaden. Purpuriet stimuleert zuivere gedachten en oprechte intenties en zal je helpen op je pad naar spirituele verlichting.
Purpuriet werkt bevrijdend! Hij helpt je om los te komen van oude, neerhalende gedachten. Helpt je om je te durven uitspreken! 
Purpuriet schenkt nieuwe inzichten en geeft zin in een nieuw begin!
Purpuriet is ook een zeer krachtige beschermer voor jezelf! Hij weert negativiteit en wordt ook vaak gebruikt om men te beschermen tegen voodoo en andere negatieve invloeden van buitenaf.
Hij helpt om je derde oog te openen, om in meditatie ingevingen te kunnen ontvangen en hij zal je na de meditatie helpen om je weer goed te aarden.
Purpuriet heeft een liefdevolle kalmerende energie en kan goed helpen om stress te verminderen.
In de edelstenentherapie kan de Purpuriet gekozen worden voor zijn zuiverende werking op het bloed. Hij heeft een goede werking op de bloedsomloop en de hartslag. 

Tips voor gebruik:

-De Purpuriet is een erg mooie soort om mee te mediteren! Hij helpt om boodschappen te ontvangen, beschermt je tegelijk tegen negatieve invloeden en entiteiten en helpt je om je na je spirituele reis weer goed en stevig te aarden. Dit maakt de Purpuriet ook een zeer goede hulp voor mediums.
-De Purpuriet is een goede hulp voor gesprekken in groepen of voor hen die een groep moeten aanspreken! Hij verscherpt de concentratie en focus. Helpt om op je woorden te komen. Geeft zelfvertrouwen, helpt om je niet te laten afleiden of beïnvloeden door anderen en hij kan je tijdens het spreken een sterke verbinding laten leggen tussen jou en de luisteraars.
 

In de kern:

  • Spirituele Verlichting
  • Zuiver
  • Integriteit
  • Krachtige bescherming
  • Ontvankelijk
  • Spirituele gidsen
  • Verbinding

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss