Anhydriet

Anhydriet is een zeer gewilde en erg zeldzame variant van Angeliet. Er wordt door verzamelaars veel gezocht naar Anhydriet en hij is maar zelden beschikbaar. Deze steensoort komt uit Madagaskar. Anhydriet heeft een variabele paarse kleur en komt vaak in combinatie met perzik angeliet en/of zwarte chroomdiopsiet.  Deze stenen zijn nooit in grote hoeveelheden te vinden!

De betekenis en werking van Anhydriet:

Paarse Anhydriet is een zeldzame vorm van de Blauwe Angeliet. Ze zien er beiden heel anders uit, maar ook Anhydriet heeft die prachtige werking om je te helpen om in contact te komen met Spirituele Gidsen in engelenvorm of in andere vormen. Dit is een steen die je perfect kunt gebruiken wanneer je begeleiding van bovenaf kunt gebruiken! Anhydriet maakt je ontvankelijk voor spirituele wijsheid en ingevingen en is een goede hulp voor het openen van je derde oog chakra.
Vaak hebben deze stenen een zilveren glans op een zijde van de steen. Erg mooi!
Deze Paarse Angeliet stenen zijn een prachtig geschenk voor een ieder die de zegeningen van de beschermende engelen nodig heeft. Voor diegenen die toe zijn aan vrede, ontspanning, healing en meditatie. Deze steen is ook een echte aanrader voor kinderen! Hij zou goed kunnen helpen om beter te slapen. Anhydriet helpt ze dieper en rustiger te slapen. Plaats een steen in de buurt van het bedje en vertel ze dat de steen bescherming van de Engelen oproept voor de nacht.
Deze paarse Angeliet is populair bij mensen van alle leeftijden en is een hele mooie keuze om een meditatie,- of gebedsruimte te maken. Een geweldige steen voor het creëren van een zogenoemde "Sacred Space".
Angeliet wordt in de edelstenentherapie vooral ingezet bij mensen die een diepe behoefte hebben naar engelen energievrede in hoofd en hart nodig hebben, bij slapeloosheid en voor het bevorderen van een diep ontspannende meditatie. Plaats ook een Angeliet naast jouw bed en je zou mooie dromen en boodschappen kunnen ontvangen van lieve en behulpzame spirituele gidsen en engelen.
 

In de kern:

  • Engelensteen
  • Communiceren
  • Innerlijke vrede
  • Verbondenheid
  • Goede nachtrust
  • Meditatie

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss