Spirit Animals / Totemdieren edelsteen

Spirit Animal Paard!

Totemdieren betekenis: Paard! 

Wanneer Spirit Animal Horse op jouw pad komt, dan is dit een teken dat het tijd is om je ziel power, ruimte en vrijheid te geven en om te beginnen aan een nieuwe reis!
Het totemdier Paard hoort bij de mensen die met gemak de obstakels die het leven op je pad kan gooien nemen! Wanneer jij je begrensd en klem voelt is de kracht en wijsheid van deze spirituele gids zeer waardevol om uit te nodigen in jouw leven!
Het Paard staat voor uithoudingsvermogen, nieuwe wegen gaan, vrijheid en schoonheid! Paard wil jou leren dat je een balans kunt brengen in jouw levenstyle tussen werken en onafhankelijkheid. Paard wil je laten weten dat het oké is om tijd te nemen om te genieten van alle mooie geluksmomenten die het universum je zo graag wil geven. Zie ze! Vaak zijn de kleinste dingen en momentjes juist waar je hart zo van kan genieten! Er is een tijd om te rusten en een tijd om te knallen en een heleboel tijd daar tussenin! Neem je rust voor je de volgende uitdaging aangaat. Paard is dol op nieuwe uitdagingen en levensroutes! Horse Spirit op jouw pad betekent ook dat het de hoogste tijd is om los te breken! Zit je misschien vast in een relatie, baan of situatie? Gaat het echt niet meer? Breek dan vrij en kies voor een nieuw pad wat je wel vooruit zal brengen!
Dit beeldschone totemdier zou kracht en focus geven. Inzicht hoe je obstakels kunt nemen en verder kunt galopperen! Zo, een nieuwe weg in!

De Indianen noemen paarden ook wel "God Dogs". Trouwe metgezellen die ons willen leren om te vertrouwen. Hoe wij moeten rijden op de golven van het leven en hoe wij kunnen inzien wat ons tegenhoudt. Vind de balans tussen onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid.

Spirit dier Paard staat ook voor expressie, vriendschap en familie!

Paarden kunnen je nog zoveel meer leren! Daar zou je wel een heel boek over kunnen schrijven! Wat zijn dit toch geweldig mooie en lieve vrienden!

 

Update: De paarden sculpturen zijn zojuist uitverkocht. ( zie foto's van enkele verkochte exemplaren op ons insta account @edelstenenfee ) Stuur bij interesse een mailtje naar info@edelstenenfee.nl en we stellen je als eerste op de hoogte zodra we nieuwe exemplaren binnen hebben!!

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss