Vanadiniet

De betekenis en werking van Vanadiniet.

Vanadiniet is een wonderbaarlijk kunstwerk van Moeder Natuur! Schitterende feloranje, roodbruine of soms gele kristallen die perfect gevormd op de moedersteen groeien! De Vanadaniet is een absolute must-have voor iedere mineralen bewonderaar!

Vanadiniet is een lood,- vanidium,- chloormineraal, dus ga er zorgvuldig mee om. 

De betekenis en werking van Vanadiniet.

Vanadiniet staat voor het vinden, vaststellen en behalen van doelen! Hij brengt orde in je gedachten wat het makkelijker maakt om alles op een rijtje te zetten en op een productieve manier te werk te gaan. Vanadiniet wil je beschermen tegen het onnodig verspillen van energie en helpt je om je fysieke energie goed te verdelen. Vanadiniet is een ondersteunende steen. Verhoogt het uithouding,- en doorzettingsvermogen en versterkt de wilskracht.
Vanadiniet is ook een mooi meditatiekristal! Hij helpt om goed geaard te blijven, terwijl hij ervoor zorgt dat alle storende gedachten even stilgezet worden zodat je jezelf goed kunt openstellen voor visioenen, verhelderende ideeën en boodschappen. Vanadiniet is ook een geliefde keuze in het Sjamanisme.
Vanadiniet is ook een fijne keuze voor creatieve mensen die blokkades ervaren. Hij zou men losser maken op creatief als ook sexueel gebied.


Tips voor gebruik:

-Vanadiniet is giftig, dus wel even de handen wassen nadat je hem vast hebt gehouden en buiten bereik houden van kinderen en huisdieren. Giftige stenen draag je niet in ruwe vorm rechtstreeks op de huid en je zou bijvoorbeeld misselijk kunnen worden wanneer je na het vasthouden van dit soort stenen de vinger in de mond doet. Ook gebruik je deze zeker niet bij het maken van edelsteenwater! In ieder geval niet op de directe manier. Dit zijn stenen die je bij je verzameling in bijvoorbeeld de vitrinekast bewaard.
-Vanadiniet kan dof worden in zonlicht. Het is dus aan te raden om hem niet op een lichte plaats zoals bijvoorbeeld de vensterbank te plaatsen!
-Wij zullen net als bij alle andere kristallen en mineralen de Vanadiniet zeer zorgvuldig inpakken voor verzending. Houd er rekening mee dat Vanadiniet in een laagje op bariet zit welke soms wat broos is en dat het een enkele keer kan voorkomen dat er bij het uitpakken van de steen misschien een klein beetje is afgebrokkeld.

In de kern:

  • Doelen nastreven
  • productief
  • Uithoudingsvermogen
  • Doorzetten
  • Creativiteit
  • Aarden
  • Openen

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss