Lazuliet

De betekenis en werking van Lazuliet.

Lazuliet is een blauw mineraal welke magnesium, ijzer en aluminiumfosfaat bevat. Lazuliet is vrij zeldzaam en de Lazuliet uit Madagaskar komt in vele kleurintensiteiten voor. Van lichtblauw tot heel diep donker bijna zwartblauw. Deze soort kan vaak kleine as-kleurige spikkels bevatten. Soms doet de steen denken aan de melkweg in een diepdonkere nacht.

Lazuliet hoort bij het derde oog chakra. Lazuliet maakt een diepe verbinding met je onderbewustzijn! Hij helpt om je bewust te maken van gedachten en gevoelens wat je goed kan helpen om deze waar nodig te veranderen in meer positieve frequenties! Wanneer we slagen om positief in het leven te staan, kunnen we onze realiteit ook beinvloeden en zullen er meer goede dingen op je pad komen. 
Lazuliet is een manifestatie steen. Hij kan helpen bij het uitspreken van goede affirmaties, mantra's en wensen en zal deze extra kracht geven en het universum in sturen.
Lazuliet is een goede hulp om in een diepe meditatieve staat te komen en helpt om je te openen voor het spirituele.
Lazuliet kan gebruikt worden om je spirituele gaven verder te ontwikkelen. Lazuliet kun je ook gebruiken bij het lucide dromen.
Lazuliet verscherpt de focusconcentratie en zelfdiscipline. Hij helpt je om doelen te stellen en deze te verwezenlijken. 
Lazuliet is een geliefde en ondersteunende steen voor o.a. studenten, onderzoekers, psychologen en ook bijvoorbeeld dichters. Hij helpt bij het voorbereiden op examens, zwaar mentaal werk of het afronden van ingewikkelde projecten. Een steen die staat voor inspiratie, ontdekken, openstellen voor nieuwe inzichten en het versterken van het geheugen! Lazuliet kan je helpen om je hersenen flink aan het werk te zetten! Lazuliet wordt in de edelsteentherapie ook wel ingezet bij mensen met Alzheimer.

In de kern:

  • Visie
  • Bewust
  • Manifesteren
  • Positiviteit
  • Focus
  • Inspiratie

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss