Dumortieriet

De betekenis en werking van Dumortieriet.


De steen van geduld en denkvermogen! Dumortieriet helpt je om het heft in eigen handen te nemen. Om in kalmte moeilijke situaties te doorstaan en te overzien. Dumortieriet staat bekend om zijn stimulerende werking op het brein. Hij helpt om talen onder de knie te krijgen en om wiskunde beter te begrijpen! Hij helpt je om oplossingen te vinden op problemen.
Dumortieriet werkt ook op het derde oog. Hij versterkt je intuïtie en maakt je ontvankelijk voor boodschappen. Dumortieriet is een geliefde keuze voor diegene die paranormale gaven bezitten. De Dumortieriet werkt als een versterker voor deze gaven!
De Dumortieriet is een goede hulp voor bijvoorbeeld een astroloog, medium of tarotlegger! Hij helpt je om boodschappen te ontvangen en om deze beter te begrijpen.
Ook het beoefenen van telepathie kan deze fijne steen makkelijker maken.
Dumortieriet kan ook ingezet worden bij het doorbreken van verslavingen. Hij heeft een prettige, ontspannende werking en kan helpen om onderliggende problemen en negatieve patronen te ontdekken en daarmee aan de slag te gaan. Dumortieriet helpt je om de controle over je eigen leven weer terug te krijgen.
Als je de Dumortieriet op dagelijkse basis bij je neemt, dan zal hij je leren om meer geduldig te zijn en vervolgens kun je merken dat je meer en meer in een flow komt en makkelijker met diverse situaties kunt omgaan.
 

Tips voor gebruik:

-Mediteer eens met de steen op het voorhoofd! Dit geeft ontspanning en kan je ook nog eens inzichten en boodschappen doorgeven!
-De diep kalmerende werking van Dumortieriet maakt dat dit ook een fijne steen is voor mensen met slaapproblemen. Leg de steen eens onder je hoofdkussen om beter te slapen.
-Wanneer je je paranormale gaven wil verbeteren, dan is het een fijne oefening voor je om iedere dag even de tijd te nemen om met twee stenen ( in elke hand één ) te mediteren.
-Dumortieriet is ook een leuk geschenk voor degene met interesses in wetenschap of politiek! Een steen voor de geleerde, de denker!
 

In de kern:

  • Geduld
  • Denkvermogen
  • Kalm
  • Flow
  • Ontvankelijk
  • Spiritueel

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss