Smithsoniet

De betekenis en werking van Smithsoniet.

 

Smithsoniet is een krachtige heler vooral op emotioneel gebied. Hij helpt je om milder, zachter op een ander te reageren. Met compassie en steun. Hij helpt je om minder woede en wrok te koesteren. Helpt tegen stress en is een zeer rustgevende en troostende steen. Je bent niet alleen ook al kan dat soms even heel sterk zo voelen. Moeder Aarde en het Universum houden van jou. Dat is de boodschap van de zachte Smithsoniet voor jou.
Smithsoniet kan je gevoelens van verdriet, eenzaamheid en misbruik te zijn helpen te helen. (Spier)spanningen en angst helpt hij los te laten. Dit doet Smithsoniet op een heel subtiele manier zodat het niet ineens allemaal op je af komt. Wellicht wordt je iedere dag een beetje "lichter" wakker en zal je je beetje bij beetje beter gaan voelen.
Smithsoniet kan je helpen om in te zien welke relaties oprecht en onvoorwaardelijk zijn. "No strings attached."
Smithsoniet maakt je ontspannen en helpt je om in een diepe meditatie te komen. Je kunt ontvankelijker voor boodschappen worden. Dit maakt Smithsoniet een zeer geschikte steen om te gebruiken bij het leggen van Tarot of een Crystal Grid. Smithsoniet versterkt spirituele gaven zoals bijvoorbeeld thelepatie. Hij maakt je bewust van subtiele energiën om je heen.
De charmante Smithsoniet staat voor rust, vriendelijk zijn en goede uitkomsten.
Smithsoniet werkt ook als een schild tegen problemen.
 

Tips voor gebruik:

-Smithsoniet helpt je om te communiceren met Engelen en Spirituele Gidsen.
-De helende en vooral liefdevolle werking activeert het hartchakra en helpt je om op een milde en begripvolle met anderen om te gaan.
 

In de kern:

  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Compassie
  • Engelen
  • Troost
  • Helen
  • Bescherming

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss