Lemurische kristallen - Lemurian kwarts

Lemurisch kwarts! Dit is een zeldzame variant van bergkristal en ze worden ook wel Licht Kristallen of Laser kristallen genoemd!

De betekenis en werking van lemurisch bergkristal:

Lemurische kristallen stralen volgens velen kosmische, zeer liefdevolle energie uit! In de edelstenentherapie zijn dit enorm geliefde en heel sterke helers! Ze helpen je in je zoektocht naar innerlijke vrede. 
Lemurisch kwarts is te herkennen aan de horizontale streepjes die als een soort codering over de kristalpunt lopen. Meestal hebben de kristallen ook gladde zijden en enkele zijden met een soort ladder van strepen.
Lemurische kristallen kunnen je in verbinding brengen met oeroude Lemurische wijsheid. Ze zijn uitermate geschikt om je te begeleiden op je spirituele reis, ze brengen troost aan degene die zich éénzaam en alleen voelen in hoe zij de wereld ervaren. Mediteren met een Lemurisch kristal zal je empathisch vermogen verhogen en je intuïtie veel sterker maken. Het wordt aangeraden om je lemurisch kristal alleen voor jezelf te gebruiken. Dit is een kristal voor jou en jouw spirituele ontwikkeling. Het kristal zal een persoonlijke band met jou krijgen en kan een prachtige hulp worden. Dagelijks mediteren met jouw kristal is een pré als je een sterke toewijding voelt aan jou weg naar het Licht.
Lemurische kristallen zijn meester helers en kunnen je aura reinigen, negatieve energie opruimen en blokkades in de chakra's verwijderen.
Lemurisch kwarts kan veel emoties bij je losmaken. Dit hoort bij emotionele heling. Ze kunnen je helpen bij het oplossen van karmische bagage. Dit kan je bevrijden en een last van je schouders halen. Dit zijn kristallen die werken op een heel liefdevolle frequentie.
De mensen van Lemuria waren lief, vriendelijk en intelligent. Zij leefden in pure harmonie met de Aarde. Geen egoïsme, maar Licht en Liefde! Lemursche kristallen zouden je in verbinding kunnen brengen en toegang geven tot hun lessen.

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss