Amfiboliet

De betekenis van Amfiboliet.

Prachtige Amfiboliet zoals deze kom je maar weinig tegen en dit zijn dan ook erg mooie aanwinsten voor de mineralen verzamelaar!

Amfiboliet is een bijzondere combinatie van diverse mineralen. Veldspaat (Alkali veldspaat syneniet), amfibolen (voornamelijk hornblende), maar ook pyroxenen, muscoviet, biotiet, magnetiet en andere diverse oxides kunnen allemaal in Amfiboliet voor komen! 

Veldspaat helpt je om nieuwe manieren te vinden om je doelen te bereiken! Hij geeft je weer zin om ervoor te gaan! Veldspaat maakt creatief en zelfverzekerd
Veldspaat is een goede hulp wanneer je je onzeker over jezelf voelt. Hij helpt je om niet zo kritisch en hard voor jezelf te zijn en om weer van jezelf te leren houden.

Hornblende is een krachtige berschermer. Hij helpt je om stevig te aarden. Dit is een erg mooie steen om bijvoorbeeld te gebruiken in een edelstenen grid voor bescherming. Hij helpt je om stevig in je schoenen te blijven staan en om geaard te blijven.
Dit is een hoog vibrerende soort, wat redelijk zeldzaam is bij aardende en beschermende kristallen. Dit maakt dat de Hornblende ook zeer geschikt is voor degene die een nieuw begin, een nieuwe start wensen te maken.
Hornblende kan je tijdens het mediteren met deze steen in een erg fijne en gelukkige staat brengen. Dit vreugdevolle gevoel zal je nog lang na de meditatie in je hart meedragen.
Hornblende beschermt tegen wrijving met anderen. Hij maakt je meer tolerant en helpt je om vooroordelen los te laten. Hij helpt om het hart en de geest open te stellen voor anderen, verhoogt het empathisch vermogen en geeft je een gevoel van samen één zijn.
 

In de kern:

  • Nieuw begin
  • Vreugde
  • Creativiteit
  • Zelfliefde
  • Beschermer
  • Empathie

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss