Drakenbloedsteen

De betekenis van Drakenbloedsteen.

Drakenbloedsteen wordt ook wel Draken Bloed Jaspis genoemd. Het is echter een combinatie van Epidoot en rode Piedmontiet. Dit is een vrij zeldzame heel mooie combinatie!

Er doen vele verhalen de ronde of deze steen, zoals dat het groen de drakenhuid voorstelt en het rood het bloed van de draak en dat deze steen de draak in ons zal temmen. Het is in ieder geval een fascinerende, mooie steensoort!

Drakenbloedsteen staat voor de eigenschappen van de draak. Het diepgroen representeert de draak met zijn dikke huid, maar met ook zijn enorm liefdevolle hart. Draken zijn beschermers van het leven en staan voor gerechtigheid. Het rood representeert het drakenbloed en staat voor het innerlijke vuur aanwakkeren, fysieke kracht, moed, zelfvertrouwen, volharding en focus
Drakenbloedsteen brengt innerlijke balans en helpt je om je doelen te behalen, maakt creatief en zorgt ervoor dat je waarheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel hebt staan! Misschien heb je nog dingen uit het verleden die je zou willen rechtzetten. De drakenbloedsteen helpt je daarbij.
Drakenbloedsteen wil je ondersteunen bij het uitvinden wie je bent, wie jij echt bent! Hij helpt je om (weer) van jezelf te leren houden. Hij helpt om inzicht te krijgen in je emoties en gevoelens. Hij helpt je om te leren luisteren naar wat je hart je ingeeft. Leer om liefde, vergeving en compassie voelen voor jezelf. 
De Drakenbloedsteen geeft je moed om confrontaties met problemen en misschien wel diep weggestopte gevoelens aan te gaan en om deze voor eens en voor altijd op te lossen.
Drakenbloedsteen is een fijne keuze bij een burn-out. Hij helpt je om je weer vitaal te voelen en brengt vreugde. Ook wil hij je stimuleren om onder de mensen te komen en om weer onderdeel te willen zijn van de wereld. Drakenbloedsteen helpt je ook om milder en minder kritsich te kijken naar anderen.
Drakenbloedsteen is ook een fijne steen om in te zetten bij het opwekken van de Kundalini energie.
Fysiek wordt Drakenbloedsteen ingezet bij het herstel van ziekte. Hij versterkt het imuunsysteem, stimuleert de werking van de lever en de galblaas en verbetert de spijsvertering.

 

In de kern:

  • Innerlijk vuur
  • Drakenkracht
  • Waarheid
  • Moed
  • Focus
  • Vitaliteit
  • Zelfliefde

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2022 De Edelstenenfee | sitemap | rss