Hemimorfiet

De betekenis en werking van Blauwe Hemimorfiet.

Blauwe Hemimorfiet is een vrolijke en transformerende steen met een heel mooie blijmakende kleur! Hemimorfiet is ook een echte geluksbrenger!

Geluk brengt deze mooie soort in alle opzichten! Wanneer je hem inzet in de edelstenentherapie, dan wordt hij gekozen om verdriet te transformeren in blijheid. Dit doet de Hemimorfiet door je te helpen om je niet langer te verzetten tegen emoties en om negatieve gedachten en ervaringen los te laten. Hemimorfiet is een manifestatie steen. Geluk en welzijn worden op allerlei gebieden toegelaten. 

Hemimorfiet verhoogt het empathisch vermogen, zorgt dat je ook op een emotioneel level meer betrokken kunt zijn bij je omgeving. Op de keelchakra helpt hij je om beter te kunnen communiceren en om je diepste gevoelens uit te durven spreken. 

Hemimorfiet kan zware gevoelens en blokkades verwijderen. Leg hem eens in een body grid op het hartchakra! Hij brengt een hele fijne, nieuwe frisse energie! Hemimorfiet is een goede hulp bij Lichtactivatie! Licht op het energetische, emotionele en fysieke gebied!

Hemimorfiet is ook een geweldige keuze voor mediums en healers. Jouw natuurlijke gave kan nog sterker worden doormiddel van het dragen of werken met de mooie Hemimorfiet.

Fysiek zou Hemimorfiet een goede steen zijn bij het verhelpen van diverse hormonale problemen zoals bijvoorbeeld PMS en hormoon gerelateerde hoofdpijn. Ook zou hij pijnstillend kunnen werken. Voor degene die ondersteuning kunnen gebruiken bij het volhouden van een dieet of een gezonde levensstijl is dit ook een fijne soort!


Tips voor gebruik:

-Hemimorfiet is een prachtige steen om in te zetten bij een body layout (edelstenentherapie).
-Hemimorfiet in huis of in een edelstenen grid trekt geluk aan!
-Draag Hemimorfiet voor innerlijke kracht, vreugde en creativiteit.
 

In de kern:

  • Geluk
  • Transformatie
  • Lichtactivatie
  • Manifestatie
  • Vreugde

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss