Tangerine Kwarts

De betekenis en werking van Tangerine Kwarts.

Tangerine kristallen hebben van nature een bijzondere oranje kleur. Deze kan heel licht zijn tot diep oranje. Tangerine heeft inclusies van ijzer en soms zie je dit juist aan de buitenzijde als een laagje.

Tangerine kan je in een vrolijke, opgewekte stemming brengen, verhoogt de vitaliteit en staat voor liefde en compassie. Wanneer je dit kristal inzet als manifestatie kristal zou hij je zeer goed kunnen helpen bij het aantrekken en manifesteren van al je wensen. Belangrijk is dat je deze wensen vanuit een goed hart en met liefde en goede intenties doet. De Tangerine zou zeer goed te programmeren zijn en is dus zeker een aanrader voor degene die graag op deze manier met kristallen werken!
Tangerine kan je bewustzijn vergroten, brengt vreugde, brengt je in een creatieve flow en zorgt ervoor dat je met groot plezier de wereld om je heen wil ontdekken. Zorgeloos en met de energie en open blik zoals je als ook als kind had.
Tangerine heeft een fijne, stabiliserende werking op de aura en is een uitstekende keuze bij het behandelen van een trauma. Dit kristal wordt in de edelstenentherapie ook graag ingezet bij het oplossen van schuldgevoelens, verdriet en spijt. Ook wanneer men zware gevoelens opgelopen in vorige levens wil behandelen is de Tangerine een uitstekende keuze.
Tangerine kwarts geeft energie en moed om je spiritueel verder te ontwikkelen. Ga op ontdekking! Er bestaan geen domme vragen, wees nieuwschierig en open en je zou in meditatie met dit kristal zo maar eens op een nieuw idee kunnen komen!
Tangerine wordt ook ingezet om blokkades in het Sacraalchakra op te lossen. Het Sacraalchakra staat voor creativiteit en je sensuele kant en verbinden met een ander. Mediteren met Tangerine op het Sacraalchakra ( net onder je navel ) kan helpen bij problemen met de geslachtsorganen, seksualiteit en libido, problemen met de waterhuishouding, nieren, bekken, bloedsomloop en menstruatieklachten. Hij helpt om weer te kunnen stromen, om weer los te komen. Durf emoties te voelen en deze te delen met een ander. Vertrouwen.
Verder is de Tangerine kwarts gewoon een topper op vele vlakken. Hij verbetert de conditie, brengt geest en lichaam in balans, stimuleert de werking van de klieren, met name de geslachtsklieren. Kan behulpzaam zijn bij problemen met de vruchtbaarheid. Boost het immuunsysteem. Verbetert de opname van ijzer, helpt tegen verzuring en bij het opruimen van vrije radicalen (Dit zijn agressieve stoffen die soms schade kunnen brengen aan cellen en weefsels). Tangerine kan ook ingezet worden bij depressie, nervositeit en uitputting.
Kortom Tangerine kwarts zou een krachtig manifestatie kristal voor jou kunnen zijn om je weer lekker op gang te krijgen in het leven!

 

Tips voor gebruik:

-Wanneer je als partners een blokkade in jullie relatie voelt, dan zouden jullie eens kunnen proberen om samen te slapen met de Tangerine onder het kussen of met een grid van Tangerine om jullie heen. Deze zou jullie beiden op een zelfde level kunnen brengen kwa jullie sexsuele energie

In de kern:

  • Vitaal
  • Sensueel
  • Stromen
  • Energie
  • Manifesteren
  • Creatief
  • Helen

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss