Kinder Armband Facet Bergkristal 4 mm

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 6,45 (inclusief 21% btw)
Specificatie Omschrijving
Belangrijk: Deze kinderarmbanden zijn circa 15 cm. Wanneer een kind te hard aan een geregen armbandje trekt zou het misschien kunnen knappen. Meet daarom eerst de pols op om zeker te zijn van de maat!
Vanaf: ongeveer vanaf 5 jaar

Armband Facet Bergkristal 4 mm. In facet geslepen wat een extra mooi effect geeft! Dit verfijnde bergkristal armbandje heeft in zonlicht talloze regenboog-schitteringen!

EXTRA: ALLE KINDERARMBANDEN NU TIJDELIJK SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN IN EEN MOOI SATIJNEN ZAKJE!

De betekenis en werking van bergkristal.

Deze kleurloze, heldere kwarts of rotskristal was de eerste steen die als kristal omschreven werd. De oude Grieken noemde de steen 'Crystalos' wat 'permanent ijs' betekent, omdat zij dachten dat het ijs zo hard was bevroren dat het niet meer kon smelten.
Hij wordt ook wel gezien als steen van het licht. Sommige Indianenstammen gaven een bergkristal mee aan de doden om de ziel naar het licht te brengen.
Hoe helderder de steen, hoe hoger de kwaliteit. Toch heeft elke vertroebeling of elk groeilaagje ook zijn betekenis en waarde. De verbinding tussen mens en kristal moeten goed bij elkaar passen en lang niet iederéén is een volmaakt helder mens.. Kijk dus altijd naar wat een bergkristal je kunt leren en kijk naar de wolkjes, barstjes, enz en bedenk in welke levensfase je je bevindt. Als je alle aspecten van je bergkristal accepteerd zal hij een fantastische hulp in jouw groei naar het Licht worden.

Bergkristal reinigt, zuivert en versterkt. Het is misschien wel de belangrijkste steen in edelstenentherapie. Bergkristal versterkt het zelfhelend vermogen. Ook versterkt hij de werking van andere stenen.
Hij lost energetische blokkades in de chakra`s op. Hij optimaliseert de energiestroom.
Mediteren met bergkristal helpt om je intuïtie en derde oog te ontwikkelen. Hij zuivert je aura en maakt deze krachtiger.
Bergkristal brengt balans tussen lichaam en geest.
Een geweldige steen om mee te mediteren, om te dragen of om een ruimte energetisch te reinigen.
Bergkristal geeft energie en kan je heldere inzichten geven. Hij hoort bij het hartchakra en maakt liefdevol en puur.

Tips voor gebruik:

-Bergkristal is dé steen om al je andere kristallen en sieraden mee op te laden. Dit doe je door een steen bijvoorbeeld op een cluster of op een bedje van kleine bergkristallen te leggen.
-Mediteer met een bergkristal voor bijzonder heldere ingevingen.
-Studeer met een bergkristal voor een betere concentratie.
-Kies voor een bergkristalhanger liever niet een punt, want de energie van het kristal stroomt altijd in de richting van de punt. Deze hangers wijzen vaak naar beneden, dus wijst de energie ook naar beneden met als gevolg dat je juist aan energie in je hoofd zou verliezen en je je moe zou gaan voelen. Draag bij voorkeur een mooie getrommelde steen, dus een structuurloos kristal. Hij werkt dan goed tegen duizeligheidwagen,- en zeeziekte, bij evenwichtstoornissen, verdrijft depressies en angsten, reinigt, geeft nieuwe energie en bevordert de concentratie en het helder denken.
-Bergkristalgroepen zijn geschikt om vertrekken mee te zuiveren en de harmonie te herstellen.
-Leg ook eens een bergkristal in een ruimte waar zieke mensen zijn om positieve, activerende energie te geven.

In de kern:

  • Puur
  • Reinigt
  • Heldere inzichten
  • Verhoogt de concentratie
  • Nieuwe energie
  • Zelfgenezend vermogen
  • Versterkt
  • Intuïtie
  • Versterkt de aura

Tips voor langer plezier van Edelsteen armbanden:

-Neem de armband af voor het douchen en baden. Edelstenen kunnen aangetast worden door shampoo, zeep en parfum.
-Het elastiek kan los gaan wanneer er hard aan de armband wordt getrokken.
-Meet je pols op zodat je er zeker van bent dat deze armband geschikt voor je is.
-Doe de armband af voor het slapen gaan. Wanneer je er bijvoorbeeld onbewust op ligt te draaien tijdens het slapen zou het elastiek van de geregen armband kunnen breken.

Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss