Orka Steen

Een steen om verliefd op te worden! De Orka steen, ook wel Orka Agaat of Chalcedoon genoemd.

De orka steen dankt zijn naam aan de prachtige witte vlekken in de steen die doen denken aan de prachtige Orka walvis! Deze romige witte "swirls" en vlekken zitten in een mooie vaak semi doorzichtige steen die de kleuren bruin, oranje, grijsblauw of créme kan zijn.
Deze verbijsterend mooie steen uit Madagaskar straalt kalmerende en rustgevende energie uit en brengt de geest tot rust.

De Orka steen is een echte aanrader om in de buurt te leggen/zetten bij je favoriete ontspannings plek. Nestel je bijvoorbeeld eens lekker op de bank en neem de fijne Orka steen in je handen. Geniet van dit heilzame relaxmoment!
 

Naast deze heerlijke werkingen is ook de algemene omschrijving van agaat van toepassing:

Hij heeft een kalmerende uitwerking en laat je je veilig voelen
Agaat beschermt je tegen depressieve gevoelens, gevoelens van moedeloosheid en biedt bescherming bij angsten en fobieën. Hij brengt je zowel geestelijk als emotioneel weer in balans. Hij schenkt rust en acceptatie en maakt vrolijk.
De agaat geeft zelfvertrouwen, verscherpt de concentratie, bevordert het analytisch denkvermogen en helpt zo rustig van een afstandje de dingen eens goed te bekijken en tot oplossingen te komen.
Agaat helpt je in je persoonlijke groei en bevordert de spirituele ontwikkeling. Hij motiveert je om doelen voor jezelf te stellen en deze na te streven. Agaat is ook een beschermende steen bij het reizen en beschermt je tegen pech en ongeluk.

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss