Girasol

De betekenis en werking van Girasol.

Mooie Girasol kwarts uit Madagaskar! Hier komen topkwaliteit Girasol kristallen vandaan!

De naam Girasol is oorspronkelijk een verwijzing naar "De Eeuwigdurende Zon". In het Spaans betekent het woord Girasol zonnebloem.
Girasol wordt ook wel Opaal, witte Opaal of Girasol Opaal genoemd. Girasol kwarts is een zeldzame vorm van kwarts welke aluminium bevat. Dit geeft de steen een mysterieuze opaalachtige gloed.
Girasol verschilt van steen tot steen in transparantie en melkachtige toon. Sommigen bevatten groeilijnen, sommigen kunnen romige swirls bevatten, sommige zijn melkachtig van toon.. Ze zijn allen uniek en van A kwaliteit!

Girasol is een zachtmoedige lieve steen, maar bezit een krachtige energie! De Girasol is een goede keuze om je beter te maken in het visualiseren. Ook is Girasol een goede hulp voor diegene die bezig zijn met dromen zoals het beoefenen van lucide dromen bijvoorbeeld.
Girasol verbindt de keelchakra en de kruinchakra. Girasol verbetert onze communicatie skills en stimuleert creativiteit en een diepere verbinding met anderen. Een steen die je kan helpen om je sociaal en zelfverzekerd te voelen in groepen.
Girasol is een communicatiesteen en helpt je om waarheid te zien en om je te durven uitspreken over hoe jij de dingen ziet. Hij geeft een heldere geest en focus, helpt je om problemen op te lossen en om grenzen te kunnen verleggen. Girasol geeft controlle en maakt minder impulsief. Eerst nadenken, dan doen! Zo kun je beter doordachte en succesvollere stappen ondernemen.
Het plaatsen van de mooie Girasol brengt een kalme energie in huis. Hij heeft een relaxte uitstraling, brengt hoop en maakt optimistisch. "Draai naar de zon" is de letterlijke betekenis van Girasol. Girare is draaien en Sole is zon. Ons altijd draaien naar het Licht is waar deze bijzondere steen voor staat! 

In de edelstenentherapie wordt deze steen voor de volgende fysieke vragen ingezet: bij diabetes, ME/CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, slechte ijzeropname, haarverlies, slecht zicht en opgezette lymfeklieren.


In de kern:

  • Visualisatie
  • Focus
  • Communiceren
  • Sociaal
  • Hoop
  • Goede moed


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss