Hyaliet Opaal

Hyaliet Opaal is Fluoriscerend! ( Fluoriscerende stenen laten een spectaculaire kleur zien wanneer je ze onder een UV (zak)lamp bekijkt! )


  

De werking van Hyaliet Opaal.

Hyaliet Opaal heeft vaak een glazige soms hele heldere tot geel/groene uiterlijke kenmerken. Hyaliet Opaal wordt o.a. gevonden op kwarts, veldspaat en soms op toermalijn. Meestal bevat slechts een heel klein deel van de steen Hyaliet opaal. De stenen die wij hebben weten te bemachtigen bevatten flink veel Hyaliet en zijn van zeer goede kwaliteit!

Opaal is een steen van passie, aantrekkingskracht, verliefdheid. Hij laat je losser en vrijer worden in de omgang en helpt je om je over te geven aan het heerlijke gevoel van liefde. De opaal brengt spontaniteit, orginaliteit en creativiteit in je los. Hij geeft een zelfverzekerd gevoel waardoor je je ook aantrekkelijker kan voelen.
Hyaliet Opaal heeft naast de algemene werkingen van opaal additionele werkingen. Hyaliet Opaal kan je helpen om waarheid te vinden door beter te kunnen luisteren naar je intuïtie. Ook staat deze soort bekend om je te helpen bij het communiceren met anderen en maakt hij het praten met iemand gemakkelijker.

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss