Hyaliet Opaal

Hyaliet Opaal is Fluoriscerend! ( Fluoriscerende stenen laten een spectaculaire kleur zien wanneer je ze onder een UV (zak)lamp bekijkt! )


  

De werking van Hyaliet Opaal.

Hyaliet Opaal heeft vaak een glazige soms hele heldere tot geel/groene uiterlijke kenmerken. Hyaliet Opaal wordt o.a. gevonden op kwarts, veldspaat en soms op toermalijn. Meestal bevat slechts een heel klein deel van de steen Hyaliet opaal. De stenen die wij hebben weten te bemachtigen bevatten flink veel Hyaliet en zijn van zeer goede kwaliteit!

Hyaliet gevonden in Mexico wordt ook wel Kryptoniet uit Mexico genoemd! Dus Superman... beware!!

Opaal is in diverse varianten te vinden zoals bijvoorbeeld de Zwarte Opaal, Welo Opaal of de Boulder Opaal. Hyaliet Opaal is misschien wel de meest ongewone variant! Dit is meer een opaal voor de mineralenverzamelaar en deze worden dan doorgaans niet tot sieraden verwerkt. 
Hele kleine sporen van uranium ingekapseld in de opaal veroorzaken de dramatische kleurverandering wanneer je de Hyaliet Opaal onder een UV lamp bekijkt! Hyaliet opalen zijn zeer licht radioactief ( wat ervoor zorgt dat ze reageren op UV licht ) in dusdanig kleine mate dat ze geen gevaar voor de gezondheid zijn.

Opaal is een steen van passie, aantrekkingskracht, verliefdheid. Hij laat je losser en vrijer worden in de omgang en helpt je om je over te geven aan het heerlijke gevoel van liefde. De opaal brengt spontaniteit, orginaliteit en creativiteit in je los. Hij geeft een zelfverzekerd gevoel waardoor je je ook aantrekkelijker kan voelen.
Hyaliet Opaal heeft naast de algemene werkingen van opaal additionele werkingen. Hyaliet Opaal kan je helpen om waarheid te vinden door beter te kunnen luisteren naar je intuïtie. Ook staat deze soort bekend om je te helpen bij het communiceren met anderen en maakt hij het praten met iemand gemakkelijker.

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss