Water Agaat

Water Agaat, de steen met een verborgen geheim. 

Enhydro Agaat, beter bekend als Water Agaat is één van de meest bijzondere stenen die we zijn tegengekomen. En wow, wat zijn wij fan van deze enorm zeldzame steen! Dit lijkt op het eerste gezicht een vrij gewone Agaat/Chalcedoon, maar wanneer je hem tegen het licht houdt blijkt deze steen een geheime kamer te bevatten waarin water opgesloten zit in de tijd. Dit OERwater is soms wel 200 miljoen jaar oud!! 

Er worden echter maar enkele van deze zeldzame stenen gevonden per jaar. Vooral in deze kwaliteit! Vaak hebben ze maar een kleine bubbel, soms niet eens bewegend. Wij hebben bij De Edelstenenfee de lat hoog gelegd en willen graag de beste stenen in de webshop zetten. Dus deze gave exemplaren zijn ALLEMAAL goed gevuld met bewegend oerwater!! Een uniek collectors item wat een verzamelaarshart sneller doet kloppen!

Naast het feit dat dit gewoon een absolute MUST-HAVE steen is, heeft hij ook nog eens een bijzonder mooie werking. Enhydro Agaat is een geweldige hulp bij het oplossen van emotionele problemen ontstaan in dit of misschien wel een vorig leven. Hij geeft je een stevige basis, werkt aardend, terwijl hij helpt om op een zachte milde manier gevoelens en emoties naar boven te laten borrelen en inzicht te geven in jezelf. Hij kan je waardevolle informatie geven wanneer je mediteert met de steen of wanneer je met de steen gaat slapen. Inzichten en lessen over bijvoorbeeld te beschermend zijn, of misschien geef je soms te snel op en mis je motivatie, misschien ben jij een persoon die te veel energie aan andere geeft en zo zelf snel op raakt of ben je juist iemand die te gesloten is en teveel binnen houdt. Water Agaat werkt helend en zorgt voor positieve veranderingen in je leven.
Water Agaat kan ook helend werken voor een gebroken relatie. Hij laat je meer compassie voelen voor een ander en helpt je om rustig naar het verhaal van de ander te luisteren.
Wanneer je je sterk aangetrokken voelt om te werken met een Water Agaat, dan is dit een teken dat er diepe emoties zijn die naar boven mogen komen om te verwerken en te helen.
Water Agaat is een unieke combinatie van Aarde en Water en het werken met deze steen brengt meer balans in je leven, maakt kalm en helpt spanningen en stress te verminderen.
Water Agaat wordt in de edelstenentherapie ook gebruikt bij zwangerschap en helpt om de bevalling vloeiender en minder pijnlijk te laten verlopen.
 

Tips voor gebruik:

-Heb je je pakketje ontvangen? Geweldig! Pak een fel lichtje erbij (de functie Zaklamp op een mobiele telefoon is erg handig vandaag!) en houd de steen voor het lampje. Zonlicht werkt ook, al kun je jezelf dan wel snel verblinden. Beweeg nu je Water Agaat zachtjes heen en weer. Is het niet magisch? Je ziet nu een bubbel bewegen van water in een luchtkamer. Water wat miljoenen jaren geleden opgesloten werd toen de agaatbol dichtgroeide! Oerwater!! De ene steen is dunner gepolijst dan de ander, dit is een precisiewerkje geweest waarbij de wand met de hand zo dun mogelijk wordt geschaafd en gepolijst zodat je het water kunt zien. Je kunt dus bij sommige stenen zelfs het water zo al zien zitten met weinig achtergrondverlichting. Bij andere is het even een kwestie van een lampje erachter houden en even kijken hoe je de steen het beste kunt houden voor de magie zich onthuld.
-Dat je edelstenen heel goed kunt opladen in het licht van een volle maan wist je misschien al. Maar wist je dat de Water Agaat hier nog veel sterker op reageert? De maan beïnvloedt al het water op aarde. Het is dan niet verwonderlijk dat je jouw Water Agaat een enorme boost kunt geven door hem met volle maan op te laden. Let's make some magic!
-Ben of ken jij iemand die zich altijd het fijnste voelt aan zee of bij het water? Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om aan de kust te wonen en je heimwee voelt naar het water, dan is de Water Agaat een prachtig geschenk. Het vasthouden en bewonderen van de steen geeft een diepe connectie met het element water en een heel fijn gevoel.
-Bewaar je Water Agaat niet in de vensterbank of op een andere plek waar het zonlicht voor lange tijd op hem kan schijnen. Het oerwater kan bij langdurige warmte verdampen en dat zou eeuwig zonde zijn!

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss