Serpentijn

De werking van Serpentijn.

Serpentijn (ook wel infiniet genoemd) dankt zijn naam aan het feit dat vroeger werd gedacht dat hij kon helpen tegen slangenbeten (serpent).

Serpentijn geeft met zijn prachtige groene kleur weer nieuwe energie en is een hele goede steen tegen chronische vermoeidheid en uitputtingsklachten. Hij laat de levensenergie weer goed doorstromen door het lichaam.
Serpentijn kalmeert en stabiliseert de geest in stressvolle en heftige emotionele situaties. Hij troost, geeft innerlijke rust en geeft je geestelijke kracht om in moeilijke situaties rechtop te blijven staan. Hij vergroot je zelfvertrouwen
Serpentijn beschermt je tegen negatieve energie en heeft de gave om het kwaad af te weren. Hij vermindert je angst. Serpentijn is dé steen als je je door angst en zorgen niet kunt ontspannen. Hij helpt je om uit de put te komen, biedt verlichting en helpt je tot rust te komen.
Serpentijn kan je helpen om in meditatie contact te leggen met natuurwezens en zorgt voor een harmonieuze integratie van nieuwe bewustzijnsniveaus. Hij verhoogt de perceptie.
Fysiek geeft serpentijn een snelle pijnverlichting (vooral bij spierpijnmenstruatiepijn en kiespijn) en helpt hij goed tegen huiduitslag. In de edelstenentherapie wordt serpentijn ook wel de penicilline onder de mineralen genoemd.
Serpentijn brengt balans in de insulineproductie, het bloedsuikergehalte en het calcium- en magnesiumgehalte. Serpentijn is dan ook een goed steen voor mensen met diabetes en hypoglycemie. Hij remt overmatige verzuring, werkt reinigend en ontgiftend. Heeft een positieve werking op de darmen, de maag en de nieren. Hij werkt ontkrampend wat goed helpt tegen darmkrampen, menstruatiekrampen, kramp in de nek en schouders door spanning en helpt seksuele problemen door spanningen te verlichten.
 

Tips voor gebruik:

-Serpentijn is een zachte steen en krijgt gemakkelijk krassen. Bewaar hem daarom niet bij andere stenen.
-Leg een serpentijn in een ruimte die je wilt reinigen van negatieve energie.
-Leg een serpentijn onder je kussen voor een diepe slaap en wordt uitgerust en opgeladen wakker.
 

In de kern:

  • Energie
  • Stromen
  • Rustgevend
  • Verlichtend
  • Perceptie


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss