Unakiet

De betekenis en werking van Unakiet.

Unakiet is een granietsoort bestaande uit Roze Orthoclare Veldspaat, Groene Epidoot en Kwarts. Met zijn kleuren is het een prachtige steen die in de edelstenentherapie bij het hartchakra en het derde oogchakra hoort.

Unakiet staat voor visie en transformatie, bevrijding en je als herboren voelen!
Unakiet kan helpen om inzicht te krijgen waar de knelpunten liggen en wat de oorzaak in het verleden geweest is. Hij helpt om op een zachte milde manier de beklemmende emoties omhoog te laten opborrelen zodat deze verwerkt kunnen worden en zodat de blokkades die je mogelijk hebben tegen gehouden in je spirituele en psychische ontwikkeling op te lossen.
Unakiet werkt transfomerend en zet zorgen en negatieve gedachten om in positieve gedachten en woorden en kan verlichting in geest en ziel brengen wat een zeer positieve ervaring kan brengen! Wanneer het voelt alsof je vast loopt in het leven kan Unakiet een hele goede helper zijn om weer de boel in beweging te krijgen en om je weer de wilskracht te geven om je dromen achterna te gaan!
Fysiek is Unakiet een goede steen die je kan helpen bij het herstellen na ziekte. Hij helpt om vitamines en voedingstoffen beter in het lichaam op te nemen, geeft meer eetlust en brengt je nieuwe energie. Ook helpt deze steen goed tegen stress, bij uitputting en het herstellen van een burn-out.
Unakiet kan helpen bij vruchtbaarheidsproblemen en bevordert een gezonde zwangerschap. Hij werkt ondersteunend op het hormoonstelsel en helpt tegen menstruatieklachten. 
Unakiet kan helpen bij koude handen en voeten en bevordert de bloedsdoorstroming

Tips voor gebruik:

-Unakiet is met zijn kalmerende, aardende werking een mooie steen om te gebruiken in regressie,- en rebirthingtherapie. Hij lost blokkades in de meridianen en energiekanalen op en helpt de energie weer te laten stromen.
-Wanneer je mediteert met Unakiet opent hij je hartchakra en het derde oog chakra. Je kunt visioenen krijgen, inzichten en boodschappen ontvangen. Unakiet helpt je om tijdens deze spirituele reis stevig geaard te blijven.
-Unakiet is ook een prachtig gereedschap om te gebruiken bij Gaia genezing. Het genezen van Moeder Aarde. Plaats een steen op een plek waar er bijvoorbeeld verontreiniging en vervuiling heeft plaats gevonden om te helpen bij het reinigen van de omgeving, de stenen, planten, de bomen en het water. Hij zal hun energie verhogen en stabiliseren. Unakiet bevordert bewustwording en begrip voor de cyclus van het leven. Ook kan deze steen je weer door de ogen van je innerlijke kind laten kijken naar de natuur om je heen, zodat je je weer verwondert, opgewekt en vrolijk kunt voelen van alles wat je nu nog bewuster om je heen ziet. Hij bevordert de fantasie en dankzij zijn bevrijdende kracht kan hij je helpen om het innerlijk kind in je (wat mogelijk diep weggestopt was door traumatische ervaringen in het verleden) weer te bevrijden en te laten opleven! Sta open voor de magie en ga op avontuur!
-Voor tekenaars en schrijvers van sprookjes is dit een erg leuke steen om op de werktafel te plaatsen om de creativiteit te bevorderen en om de fantasie te laten stromen.

In de kern:

  • Bevrijding
  • Opbloeien
  • Transformatie
  • Dromen
  • Stromen

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss