Lodoliet

De betekenis en werking van Lodoliet.

Lodoliet wordt ook wel Sjamaankwarts, Fantoomkwarts, Chlorietkwarts of droomkwarts genoemd.

Lodoliet is een kwarts met prachtige insluitingen. Dit kunnen bijvoorbeeld Chloriet, hematiet, veldspaat en vele andere mineralen zijn die de bijzondere kleuren aan Lodoliet geven. Vele verzamelaars hebben dan ook meerdere Lodoliet kristallen in hun edelstenencollectie. Ze zijn allen zo uniek en betoveren je met een wonderlijk stilleven wat menig één doet denken aan een bevroren portret van een elfenwoud of een diepzeewereld. Dit is een soort dat het hart van De Edelstenenfee sneller doet kloppen. Een groot feest om deze speciale schatten stuk voor stuk te hebben mogen bestuderen en selecteren voor jullie. Geniet ervan!

Lodoliet heeft het effect om wensen te laten uitkomen. Deze steen kan de dromen en wensen van de eigenaar belichamen. Een manifestatiekristal. Wanneer je in het kristal kijkt kun je haast verdwalen in een kunstwerk wat vaak doet denken aan een sprookjestuin. Er wordt dan ook gezegd dat Lodoliet de oeroude kracht van het bos en de planten bezit en dat deze natuurkracht je kan helpen om diepgewortelde emoties te laten opborrelen om te gaan verwerken en om zo jezelf te helen. Omdat Lodoliet het woud symboliseert bezit hij een sterke regenererende energie. Negatieve energieën uit het verleden (zoals trauma's opgelopen in het verleden of zelfs in een vorig leven) zullen oplossen en omgezet worden in positieve energie. Lodoliet schenkt nieuwe hoop en verlicht je pad naar een mooie toekomst. Hij zal je helpen herinneren wat je ware gevoel en je diepste verlangens zijn en je begeleiden om je wensen uit te laten komen. Lodoliet is een hoogvibrerende kwarts met een zeer liefdevolle en helende energie!

Tips voor gebruik:

-Lodoliet kan je helpen bij het leren van lucide dromen. Dit is dromen terwijl je bewust bent dat je droomt. Je kunt leren en oefenen om lucide dromen te krijgen en zo de controle krijgen over je dromen.
-Lodoliet wordt ook wel Sjamaankwarts genoemd omdat dit kristal een krachtig gereedschap is om je te ondersteunen in een sjamanistische trancereis naar de spiritwerelden.
-Lodoliet is een communicatie steen. De harmonie die je in het bos waar vele bomen naast en met elkaar leven kunt vinden kan lodoliet je ook brengen in je relatie met anderen. Hij helpt de liefdevolle energie te verhogen en kan helpen om gebroken of verwonde relaties weer te helen. Een lodoliet in huis kan ook zeker de harmonie thuis verhogen.
-Lodoliet is bijzonder geschikt om te programmeren en mee te manifesteren.


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss