Spirit kwarts

De werking van Spirit kwarts.

Spirit kwarts wordt ook wel cactus kwarts genoemd vanwege de vele kleine uitstekende kwartspunten op de basis. Hij wordt gevonden in Zuid Afrika. 
Bij de Fantoom spirit kwarts zijn de punten wat grover en zijn er in de grootste kristallen fantomen die aan sterren doen denken te ontdekken! Een oersteen vol power!
Bevat jouw Amethist spirit kwarts ook gele kristallen, dan zit er Limoniet (golden healer) in de steen. Zie je rood tussen de kristallen, dan bevat hij Hematoide. Beide geven een extra kick aan de stenen en zullen je vast doen verrassen met hun heerlijke frisse energie! Een echte opkikker!

Ieder klein kristalpuntje straalt energie uit en door de harmonieuze samenwerking van al deze kwartspunten samen straalt de spirit kwarts een sterke vibratie uit.
De spirit kwarts is dé steen voor spirituele groei. Hij heeft een helende en reinigende werking op alle chakra's en opent het derde oog. Hij helpt je om je aardse zelf met je spirituele zelf op één lijn te brengen, zodat je meer spiritueel kunt gaan leven. Hij vergroot je intuïtie.
Spirit kwarts is door zijn bijzonder krachtige vibraties een goede steen om je te begeleiden bij ascentie door het verhogen van je energie en het activeren van je 'Lichtlichaam'.
Deze steen zendt vibraties uit van universele liefde. Hij helpt je om problemen uit het verleden los te laten en om jezelf en/of de ander te vergeven.
Spirit kwarts verlost je van angst en negatieve gedachten en geeft je een gevoel van vredevrijheid en harmonie in je leven. Hoe meer tevredenheid en geluk jij ervaart in jouw leven hoe meer jij dit harmonieuze en gelukkige gevoel kunt uitstralen en zo delen met anderen. 
Spirit kwarts vergroot en beweegt energie in vele richtingen en herinnert ons er zo aan dat ook wij allemaal met elkaar verbonden zijn. Het is een krachtig kristal om mee te manifesteren en overvloed te creëren.
Spirit kwarts is een wonderlijk mooi kristallen gereedschap voor hospice en mensen die anderen begeleiden en ondersteunen in het overgaan. Spirit kwarts begeleidt de ziel naar het hiernamaals. Hij helpt degene die achter gebleven zijn om op een spiritueel niveau begrip te krijgen en vrede te vinden in deze situatie en biedt troost.
Het is een krachtige hulp in al het metafysische werk, vooral bij het helen van trauma's opgelopen in vorige levens. Spirit kwarts kan je in meditatie tot een verhoogd bewustzijn brengen en maakt je ontvankelijk voor boodschappen van engelen en andere lichtwezens. Hij bevrijdt je van donkere gedachten, zorgen en negativiteit en ondersteund je in je transformatie naar het positief denken en een positieve instelling. Door het versterken van je intuïtie kun jij jezelf weer laten begeleiden door je innerlijke 'hogere zelf'. Spirit kwarts geneest en herstelt de 'blue print' van jezelf voor dit leven met zijn vibraties van universele liefde.
Spirit kwarts is een steen van non-dualiteit, een perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, yin en yang.
Spirit kwarts is een meester in genezing op alle niveaus en verfrist het cellulaire geheugen. Fysiek heeft hij ook een goede uitwerking op de huid, werkt hij reinigend en ontgiftend en bevordert de vruchtbaarheid.

Tips voor gebruik:

-Spirit kwarts is een geweldig kristal om mee te werken in een groep. Hij brengt de groep bijeen in harmonie. Helpt om naar elkaar in alle rust te luisteren, maakt geduldig.
-Gebruik een Spirit kwarts om jouw spirituele gaven te versterken, voor het krijgen van spirituele dromen en ter begeleiding bij het maken van astrale reizen.
-Bij het gebruiken van Spirit kwarts bij kristal opleggingen of bij het leggen van Crystal Grids (kristal rooster) opent de spirit kwarts het derde oogchakra en de kruinchakra en brengt alle chakra's op één lijn en reinigt alle chakra's. De zachtmoedige vibraties van Spirit kwarts werken ontgiftend op zowel het lichamelijke, psychische en spirituele vlak. Ga met je kristal vlak langs je hele lichaam en zo door je aura heen om alle negatieve energie te verwijderen.
-Spirit kwarts is ook een prachtig gereedschap om te gebruiken bij Gaia genezing. Het genezen van Moeder Aarde. Plaats een Spirit kwarts op een plek waar er bijvoorbeeld verontreiniging en vervuiling heeft plaats gevonden om te helpen bij het reinigen van de omgeving, de stenen, planten, de bomen en het water. Hij zal hun energie verhogen en stabiliseren. Spirit kwarts bevordert bewustwording en begrip voor de cyclus van het leven. Spirit kwarts ondersteund ook de inzet van groepen die werken voor het grotere goed!

In de kern:

 • Krachtige spirituele steen
 • Intuïtie
 • Ascentie
 • Activeert het Lichtlichaam
 • Universele liefde
 • Begeleider naar het hiernamaals
 • Genezing
 • Werken in groepen
   

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

per pagina
Sorteer op
  1 - 18 van 32 resultaten
 • 1
 • 2
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss