Daglicht Fluorescerend Fluoriet

Daglicht Fluorescerend Fluoriet! Yes!! De Edelstenenfee did it again!! De meest betoverende, meest magische Fluoriet! Wij vonden deze zeer zeldzame Fluoriet bij onze nieuwe Engelse vrienden! Als een kind zo blij koos De Edelstenenfee al dansend de één na de andere uit. Zo hebben we weer een spetterende SPECIAL in de webshop!

Must-do: Bekijk je kristal in het zonlicht en zie de magie voor je ogen gebeuren! 

Als mineralenverzamelaars stond deze gave Fluoriet al lang op het wensenlijstje en zoals jullie weten streven wij altijd naar prachtige kwaliteit! Wat zijn we blij dat we deze Fluoriet voor onze mede verzamelaars naar Nederland hebben kunnen brengen! We hebben al bezoek gekregen van echte mineralen liefhebbers die er graag een eind reizen voor over hadden, omdat ook zij al lange tijd op zoek waren naar deze sprookjesachtige edelstenen!
Dit is dan ook geen gewone Fluoriet. Deze Fluoriet verandert in gewoon zonlicht van kleur! In het smaragdgroen krijgt hij dan donkerblauw! Sommige exemplaren worden zelfs bijna helemaal blauw en er zijn zelfs een aantal die al bij het minste buitenlicht naar blauw gaan! Spectaculair!!

Zoals wij al in onze posts op insta en fb waarschuwden: Deze prachtige kristallen hebben een heel hoog Lord of the Rings gehalte! Het in bezit hebben van zo'n kristal in je collectie is dan ook niet geheel zonder gevaar.. Zie je een donkere schaduw alleen boven jouw huis? Kijk dan snel naar boven, want het zou maar zo kunnen dat Smaug je een bezoek komt brengen!

Lieve vrienden, we wensen jullie heel veel plezier van het uitkiezen van jullie nieuwste aanwinsten toe! Daglicht Fluorescerend Fluoriet is er één om mee te pronken!
 

Algemene werking beschrijving Fluoriet:

Fluoriet is een geweldige studie en denksteen! Hij helpt je de stof gemakkelijker in je op te nemen. Geef kinderen voor een spreekbeurt of proefwerk een fluorietsteen mee om het geleerde goed te kunnen reproduceren. Het is een goede steen voor denkprocessen, bevordert de concentratie en geeft inzicht. Hij geeft een heldere geest.
Fluoriet is ook een goede meditatiesteen. Hij stimuleert de fantasie, helpt je om "out of the box" te denken en maakt je vindingrijk. Ook wordt hij gebruikt om tijdens de meditatie te kunnen tijdreizen.
Fluoriet brengt orde en structuur in chaos. Geeft je inzicht in patronen en helpt je negatieve patronen te doorbreken.
Hij beschermt tegen negatieve emoties en brengt balans. Hij werpt als het ware een schild op tegen negatieve energieën en helpt tegen angstgevoelens.
Fluoriet is een zeer geschikte steen voor kinderen met ADHD.

Fluoriet heeft verschillende kleuren en iedere kleur brengt naast de bovengenoemde algemene werkingen nog extra kwaliteiten met zich mee

  • Blauw hoort bij de keelchakra en staat voor communicatie en bevordert de creativiteit. Hij heelt aandoeningen aan neus, keel en oren en helpt tegen verkoudheid, keelpijn en griep.
  • Groen fluoriet werkt kalmerend en ontspannend. Hij heelt aandoeningen aan de huid, longen, bronchiën en zenuwen. Het is een goede steen bij allergie.

 

In de kern:

  • Denksteen
  • I.Q. verhogend
  • Helend
  • Genezend
  • Beschermend
  • Kalmerend
  • Meditatiesteen

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss