Klachtenregeling

Klachtenprocedure


Jouw winkelbeleving hoort een feestje te zijn bij De Edelstenenfee. Dat jij tevreden bent is dan ook het allerbelangrijkste voor ons.

Toch kan het voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@edelstenenfee.nl. We zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen, maar mocht dit bij hoge uitzondering niet lukken dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Geven jullie garantie op de stenen?

Wij besteden veel zorg aan het inpakken en verzenden van jouw bestelling en doen er alles aan dat jij de stenen in perfecte staat ontvangt. Mocht er bijvoorbeeld tijdens de transport toch iets mis zijn gegaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op (uiterlijk binnen 48 dagen na ontvangst) en stuur een mail naar info@edelstenenfee.nl, zodat we er snel mee aan de slag kunnen voor je. Maak foto's van de verzendverpakking als deze beschadigd is bezorgd en stuur deze mee. Mocht je om een andere reden niet tevreden zijn met je bestelling, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om binnen 14 dagen je bestelling te retourneren. Voor meer uitleg over het retourneren klik je hier.


Stenen zijn natuurproducten en kunnen door invloeden van de omgeving verkleuren en soms scheuren. Dit is overmacht en wanneer en of dit zal gebeuren valt niet te voorspellen. De Edelstenenfee kan niet aansprakelijk worden gesteld voor deze natuurlijke reacties van de stenen.
Wanneer een steen veel gebruikt wordt kun je aan het verkleuren of scheuren zien dat de steen zijn werk gedaan heeft. Dit wordt in de edelstenentherapie gezien als een teken dat de steen zijn taak volbracht heeft en dat je deze steen niet meer nodig hebt.
Het verkleuren kan ook komen door (fel) zonlicht. Veel stenen kunnen hier niet zo goed tegen.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss