Rutiel op Hematiet

Gouden Rutiel op Hematiet. Werkelijk een betoverende vondst uit Novo Horizonte, Brazilië!

Dit is er weer één die op het verlanglijstje van vele mineralen verzamelaars staat! De Gouden Rutiel naaldjes, zo prachtig gerangschikt op donkere hematiet kristallen.

Een enorme energie knalt uit deze kunstwerken van Moeder Aarde! Dit is heel bijzonder om te ervaren. Uiteraard is een Gouden Rutiel op Hematiet er één om naar te kijken en niet om vast te nemen. Daar zijn de fijne Rutielnaaldjes te fragiel voor. Maar dat doet niets af van zijn indruk welke hij maakt op jouw innerlijk wezen. Bestudeer je kristal maar eens voor een tijdje. Je zal vast merken dat hij daarna nog door de dag heen en vaak zelfs 's nachts nog in je gedachten naar boven zal komen. Een zeer doortastende power! We zijn benieuwd wat hij voor jou mag gaan betekenen.


Tip: Gouden Rutiel op Hematiet is fragiel. Wij zullen hem zeer goed inpakken om hem optimaal te beschermen voor de reis naar jou toe! Desondanks zal je bij het uitpakken misschien wat losse naaldjes zien. Dit is soms niet te voorkomen. Zoals al gezegd is dit een verzamelstuk om niet vast te houden, maar om naar te kijken. Raak hem zo min mogelijk aan en plaats hem direct na het uitpakken op een veilig ereplekje in bijvoorbeeld je vitrinekast. 

Gefeliciteerd! Je hebt nu een zeer speciaal, zeer zeldzaam en enorm gewild Edelstenenfee Collectors Crystal bemachtigd! Heel veel plezier ervan gewenst!

Note: We hebben een nog hogere kwaliteit welke we niet online zullen verkopen. Deze bestaan uit ragfijne, glanzend gouden Rutielsterren en die gaan we niet verzenden. Je kunt deze wel op afspraak of op onze open dagen bij ons komen bekijken en meteen meenemen. Tip: Volg ons op insta of fb voor alle aankondigingen van open dagen.

 

De betekenis en werking van Rutiel.

Heel bijzonder en erg mooi om te zien! De dunne naaldjes zijn vaak goudkleurig en het is soms bijna niet te geloven dat dit puur natuur is. Bijna te mooi om waar te zijn!
Dat dachten ze in vroegere tijden ook. De Romeinen dachten dat dit de gouden haren van Venus in waren. Zij droegen Rutielkwarts graag bij zich om liefde aan te trekken.
In de Middeleeuwen werd er gezegd dat de ingesloten gouden rutielnaaldjes de zonnestralen waren en werd de steen gebruikt om je op te vrolijken en tegen hoesten. Niet zo gek gedacht van ze..

 Hij stimuleert je om niet alleen te denken, maar ook te doen!
Rutiel helpt je om niet in problemen, maar in oplossingen te denken.
Het is een soort die hoop en vertrouwen schenkt. Hij helpt goed tegen depressie, tegen angsten en fobieën. Rutiel geeft je weer zin in het leven en helpt je je weer vrolijk en lichter te voelen.
Rutiel laat je weer nieuwe mogelijkheden zien. Hij werkt geestverruimend en verhoogt je spirituele bewustzijnsniveau. Geeft zelfvertrouwen en helpt je onafhankelijk te zijn en je eigen beslissingen te nemen.

Rutiel is een zeer krachtige genezer. Hij straalt de genezende energie goed door naar alle chakra's en verbindt ook alle chakra's goed met elkaar.
Rutiel geeft kracht en energie en is een goede hulp voor mensen met een chronische aandoening.
De rutielkwarts staat bekend om zijn positieve werking op de luchtwegen en longen. Bij astma en bronchitis is dit dé steen. Hij maakt het slijm los en helpt goed tegen benauwdheid.

 

In de kern:

  • Daadkracht
  • Heldere geest
  • Levenszin
  • Hoop
  • Vertrouwen


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

per pagina
Sorteer op
    1 - 18 van 22 resultaten
  • 1
  • 2
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss